Με μία συγκλονιστική μαρτυρία - ομολογία, η Νικολούλη ξεσήκωσε το Χ για το έγκλημα στο Κολωνάκι
Πρώτο trend στο Χ το έκτακτο Φως στο Τούνελ, της Αγγελικής Νικολούλη. Η μαρτυρία, το βίντεο και τα λάθη που καθυστέρησαν τη μεγάλη αποκάλυψη της δολοφονίας.
Μετά την υπόθεση Πισπιρίγκου, την υπόθεση Μουρτζούκου, ήρθε το έγκλημα στο Κολωνάκι και η δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου, χήρας του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαδόπουλου, για να επιβεβαιώσει ξανά πως μόνο η Αγγελική Νικολούλη μπορεί να ξεδιαλύνει όλα τα μυστήρια.
Ακόμη και να διορθώσει λάθη και εξωφρενικές μερικές φορές καθυστερήσεις που γίνονται από τις αρμόδιες αρχές στην έρευνα των εγκλημάτων. Το χθεσινό έκτακτο Φως στο Τούνελ, ήρθε λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου.
Και είχε αρκετές αποκαλύψεις που καθήλωσαν το κοινό.
Γιατί η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε έκτακτη επιστροφή του Φως στο Τούνελ πριν τη νέα χρονιά
Η μαρτυρία - σοκ και η τελευταία συνέντευξη του φερόμενου ως δολοφόνου
Ό,τι δεν κατάφεραν οι αρμόδιες αρχές εδώ και 4 χρόνια, το έκανε στην ουσία η Αγγελική Νικολούλη με μερικές εκπομπές αφιερωμένες στην ενδελεχή έρευνα για το έγκλημα στο Κολωνάκι. Που οδήγησε πριν από λίγες μέρες στη σύλληψη του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου και στην απόφαση για την προφυλάκισή του, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Φως στο Τούνελ.
Η χθεσινή εκπομπή ήταν αναμενόμενο να γίνει πρώτο trend στα social media γιατί όλοι ήθελαν να δουν τα στοιχεία εκείνα που η δημοσιογράφος ανακάλυψε και βοήθησαν σε αυτή τη σύλληψη.
Αναλύθηκαν όλα τα στοιχεία που στοιχειοθετούσαν δολοφονία και όχι απλά έναν εμπρησμό και επισημάνθηκαν με έντονο τρόπο από εκείνη, τα λάθη και η καθυστέρηση 4 χρόνων από τις αρχές για να απαγγείλουν τελικά κατηγορίες.
Σοκαριστική ήταν καταρχάς η τελευταία συνέντευξη του γιου της Παπαδοπούλου στην Αγγελική, όταν εκείνη τον πληροφόρησε πως οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η μητέρα του δολοφονήθηκε. Η απάθεια του και η απουσία συναισθήματος δεν έδειχναν έναν γιο που θα εξοργιζόταν με την είδηση πως η μητέρα του δολοφονήθηκε.
Ακολούθησε η μαρτυρία ενός συγγενή της οικογένειας που ήταν εξίσου σοκαριστική. Γιατί όταν πέρασε κάποιες μέρες μαζί με τον φερόμενο ως δράστη, παρακολούθησε την ένταση που είχε τηλεφωνικά με την μητέρα του.
Μετά τον θάνατο της Παπαδοπούλου ο συγγενής του επικοινώνησε τηλεφωνικά και στεναχωρημένος του μίλησε για τον άδικο θάνατό της μέσω της φωτιάς. Τότε ο γιος της Παπαδοπούλου του είπε το σοκαριστικό «Μην ανησυχείς, είχε πεθάνει πριν καεί».
Η ομολογία αυτή που θα παίξει ρόλο και στην προανάκριση φυσικά, όπως και κάποια βίντεο που δείχνουν τον φερόμενο ως δράστη να αρέσκεται να τραβά βίντεο από πυρκαγιές σε δάση στην Αττική και να ασχολείται γενικώς με φωτιές και χημικές ουσίες, συγκλόνισαν το κοινό. Οι περισσότεροι αντέδρασαν με τα νέα στοιχεία.
