18 χρόνια μετά: Reunion για Mακρυπούλια - Τσιμιτσέλη και η τηλεοπτική επιστροφή χωρίς Ρουκ Ζουκ
Γονείς πια Μακρυπούλια - Τσιμιτσέλης, Τι συμβαίνει στην ταινία Μόλις Ξαναχώρισα και τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια.
Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια 9 χρόνια μετά δεν μας λέει "καλό μεσημέρι" με το αγαπημένο μας Ρουκ Ζουκ και είναι αμφίβολο αν θα ξανακούσουμε ξανά τις viral ατάκες των παικτών.
Παρόλα αυτά η Ζέτα επιστρέφει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να κάνουν το sequel του Μόλις Χώρισα με το Μόλις Ξαναχώρισα. Αυτό το υπέροχο κινηματογραφικό reunion 18 χρόνια μετά έχει αρκετό σασπένς, όπως και το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ηθοποιού με τον ΑΝΤ1.
H Ζέτα Μακρυπούλια στα 48 της με περηφάνια λέει πια: «Πλέον αγαπώ & προστατεύω τον εαυτό μου»
Με Moments, Ρένο Χαραλαμπίδη και όσα θα δεις στη νέα ταινία με Τσιμιτσέλη
Mόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Μόλις Ξαναχώρισα, 18 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και η Ζέτα μίλησε σε ανάρτησή της με χαρά για αυτό το reunion με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
«Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια τίποτα δεν μένει ίδιο.Μιλάμε για μια άλλη ζωή εντελώς. Κι όμως μερικά πράγματα δεν έχουν αλλάξει κι αυτό είναι οι σχέσεις των ανθρώπων, ακόμα κι αν χάνονται μέσα στο χρόνο. Βρεθήκαμε ξανά για μια πολύ αγαπημένη μας δουλειά, γελάσαμε, θυμηθήκαμε και τον Φεβρουάριο το «Μόλις Ξαναχώρισα» θα βρίσκεται στους κινηματογράφους. Stay tuned».
Στη νέα ταινία Μακρυπούλια και Τσιμιτσέλης έχουν γίνει γονείς αλλά δεν έχουν τολμήσει να παντρευτούν με τον φόβο του χωρισμού.
Η Ηλέκτρα και ο Πέτρος, τους οποίους υποδύονται είναι πλέον 48 ετών και βρίσκονται μαζί εδώ και 25 χρόνια. Καθώς ο γιος τους ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του, ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει επιτέλους πρόταση γάμου στην Ηλέκτρα. Εκείνη, όμως, έχει διαφορετικά σχέδια: θέλει να χωρίσουν! Από εκεί ξεκινά μια σειρά από ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικές καταστάσεις. Ένα ταξίδι στο Πόρτο Χέλι και μια απρόσμενη ομηρία σε κοσμηματοπωλείο περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Θα δούμε τον Φεβρουάριο αν θα γίνει τελικά γάμος.
Πάντως νωρίτερα και ενδεχομένως στο τέλος του χρόνου, θα δούμε το πρώτο επεισόδιο από το Moments.
Ήδη έχει μαγνητοσκοπηθεί η εκπομπή με πρώτον καλεσμένο της Ζέτας, τον ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη.
Θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια, αλλά επειδή αυτή η παραγωγή είναι πολύπλοκη θα τα δούμε στην αρχή του νέου χρόνου.
Προς το παρόν όμως δεν θα δούμε ξανά το Ρουκ Ζουκ. Η απόφαση του ΑΝΤ1 ήταν να μη συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι σε καθημερινή βάση, παρά τα 9 χρόνια επιτυχίας και να κάνει τη μεσημεριανή του ζώνη καθαρά ενημερωτική, με τον Πέτρο Κουσουλό και την εκπομπή του Αποκαλύψεις.
Κάποια επεισόδια όμως που ήδη έχουν μαγνητοσκοπηθεί ενδεχομένως να τα δούμε κάποια Σαββατοκύριακα, στην απογευματινή ζώνη. Αν και εφόσον βρεθεί τηλεοπτικός χώρος.
Αυτή η εξέλιξη ωστόσο δεν έχει χαροποιήσει καθόλου την παρουσιάστρια που "έχτισε" ένα ολόκληρο τηλεπαιχνίδι με την προσωπικότητά της. Θα μπορούσε να μην έχει θυσιαστεί τόσο απότομα ένα τηλεπαιχνίδι με τόσο μακρά τηλεοπτική ιστορία και μεγάλο hype στα social media.
