Διαγωνισμός: Aπόκτησε τα πιο λαχταριστά Body Soufflés για την επιδερμίδα σου!

Διαγωνισμός: Aπόκτησε τα πιο λαχταριστά Body Soufflés για την επιδερμίδα σου!

Γνωρίζεις καλά πως το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική εποχή για ανανέωση και αναζωογόνηση σε κάθε επίπεδο και κάθε τομέα, πόσο μάλλον σε ό,τι αφορά στην ομορφιά σου και την περιποίηση της επιδερμίδας σου.

Οι ώρες που πέρασες κάτω από τον ήλιο μέχρι και τον περασμένο μήνα και φυσικά, η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες με τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, έχουν επηρεάσει την επιδερμίδα σου, κάνοντάς το να δείχνει -και να είναι- περισσότερο ξηρή και θαμπή.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου μία μεταξένια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί, να προσφέρεις στον εαυτό σου μοναδικές pampering στιγμές περιποίησης, τα νέα Body Souffles της NIVEA είναι ό,τι χρειάζεσαι -και τώρα μπορούν να γίνουν δικά σου!

Με πέρλες ελαίων και αισθησιακά αρώματα, τα νέα αυτά προϊόντα, το NIVEA Body Souffle Coconut & Monoi Oil με το τροπικό άρωμα της καρύδας και το έλαιο Monoi και το NIVEA Body Souffle Cherry Blossom & Jojoba Oil με άρωμα από άνθη κερασιάς και το πολύτιμο έλαιο Jojoba, θα αφήσουν την επιδερμίδα σου απαλή κι ενυδατωμένη και θα σου προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης αυτό το φθινόπωρο.

Εμείς τα δοκιμάσαμε και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ήταν πραγματικά απολαυστικά. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να στα προσφέρουμε, για να τα «τσεκάρεις» και εσύ!

Αν θέλεις να τα αποκτήσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας από τις 16 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Μπορεί να είσαι μία από τις δέκα τυχερές που θα αποκτήσουν από ένα σετ NIVEA Body Souffle και να κάνεις δικά σου τόσο το NIVEA Body Souffle Cherry Blossom & Jojoba oil όσο και το NIVEA Body Souffle Coconut & Monoi oil!

Συμπλήρωσε, λοιπόν, τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις παρακάτω και μπες και εσύ στη λίστα με τις απανταχού #SouffleLovers! Διότι αυτά τα Souffles όχι μόνο είναι απίστευτα απολαυστικά και λαχταριστά αλλά, περιέχουν μηδενικές θερμίδες και θα αναζωογονήσουν τις αισθήσεις και την επιδερμίδα σου!

Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού.

UPDATE

Τα ονομάτα των τυχερών:

ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΤΑΜΠΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΕΝΑ ΛΙΑΚΑΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ ΠΟΜΟΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΤΣΑΒΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΚΑΠΕΛΛΑ

ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑΣΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ