Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε prepaid Starbucks κάρτα για δωρεάν ροφήματα!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε prepaid Starbucks κάρτα για δωρεάν ροφήματα!

Τι θα χρειαστεί να κάνεις για να λάβεις μέρος;

Οι δρόμοι έχουν στολιστεί από χιλιάδες φωτεινά, πολύχρωμα λαμπιόνια, τα ραδιόφωνα παίζουν γνώριμες γιορτινές μελωδίες που μας πλημμυρίζουν χαρά και τα συνοικιακά ζαχαροπλαστεία αναδύουν λαχταριστές μυρωδιές που μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτα για τα επερχόμενα Χριστούγεννα! Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ τι πραγματικά χρειάζεται ένα κορίτσι για να είναι ευτυχισμένο την περίοδο των γιορτών; Εγώ θα σου πω! Ένα κομψό πανωφόρι να την «αγκαλιάζει» και να την κρατάει ζεστή, το μπράτσο της κολλητής ή του αγαπημένου της περασμένο στο δικό της και μπόλικο ελεύθερο χρόνο να απολαμβάνει ατελείωτες περαντζάδες στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο, μία μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να… απογειώσει γευστικά μία τέτοια καθημερινή εμπειρία και αυτή δεν είναι άλλη από τα μοναδικά ροφήματα των Starbucks, τα οποία με τις «πλούσιες» και ευφάνταστες γεύσεις τους, έχουν «σφραγίσει» τις πιο γιορτινές μας αναμνήσεις!

Ακριβώς επειδή γνωρίζουμε πόσο απολαμβάνεις τα συγκεκριμένα ροφήματα, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων, πρέπει να λάβεις ASAP μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram, ο οποίος θα διαρκέσει από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου! Ποιος ξέρει φίλη μου; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν από μία prepaid Starbucks κάρτα με αστέρια για πέντε δωρεάν ροφήματα. Τι θα χρειαστεί να κάνεις για να λάβεις μέρος; Να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow @queen και @starbucksgr
  2. Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου.

Last but not least!

Αν ανακηρυχθείς μία από τις νικήτριες του διαγωνισμού μας και αφού λάβεις από εμάς την κάρτα σου, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μερικά ακόμη βήματα για να την ενεργοποιήσεις. Αρχικά θα πρέπει να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards, μπαίνοντας στο site www.starbucks.com.gr. Στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας την εγγραφή σου θα επικοινωνήσεις με την Starbucks μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email msr@starbucks.com.gr αναφέροντας το όνομά σου, το email που χρησιμοποίησες στην εγγραφή και το Queen.gr, ώστε να σου προσθέσουν τα 600 αστέρια που εξαργυρώνουν τα πέντε ροφήματα. Έπειτα, θα λάβεις ένα απαντητικό email, το οποίο θα επιβεβαιώνει πως προστέθηκαν τα αστέρια στον λογαριασμό σου και μπορείς πλέον να απολαμβάνεις όποιο ρόφημα επιθυμείς σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείς!

Διάβασε εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.