Διεκδίκησε μία υποτροφία για Master και εξασφάλισε -40% επιδότηση στα δίδακτρα!

Διεκδίκησε μία υποτροφία για Master και εξασφάλισε -40% επιδότηση στα δίδακτρα!

Κάθε Οκτώβρη, οι περισσότερες από εμάς έρχονται αντιμέτωπες με το ίδιο πάντα ερώτημα: Μήπως έχει έρθει η στιγμή να πραγματοποιήσω το επόμενο βήμα για την καριέρα μου; Αυτό που μας εμποδίζει να απαντήσουμε, είναι πως δεν είμαστε απόλυτα βέβαιες ποιο είναι το επόμενο βήμα. Δεν έχει σημασία εάν μόλις ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο σπουδών μας ή βρισκόμαστε ήδη σε κάποια απασχόληση, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο και σταδιακά να διαμορφώσουμε ένα περιζήτητο βιογραφικό για τον κλάδο μας, διευρύνοντας τις γνώσεις και εξελίσσοντας τις δεξιότητες που έχουμε αποκομίσει στη μέχρι τώρα πορεία μας.

Ειδικότερα όσες εργαζόμαστε, είναι απαραίτητο να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο θα μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά μας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μας συστήσει τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου και θα μας παρέχει μία ολοκληρωμένη και αναγνωρισμένη επαγγελματική εξειδίκευση. Αυτό που χρειαζόμαστε δηλαδή, είναι ένα ευέλικτο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ή ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που θα κινείται σε επίπεδο Master και τα οποία θα μας δώσουν επιπλέον προβάδισμα σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

perivallon

Εάν αναρωτιέσαι και εσύ, λοιπόν, ποια είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα και πώς θα προχωρήσεις στο επόμενο επαγγελματικό βήμα, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό υποτροφιών που διοργανώνουν το Mediterranean College και το Mediterranean Professional Studies, σε συνεργασία με τον Όμιλο DPG Digital Media! Πιο συγκεκριμένα, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής, σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσεις μία ολοκληρωμένη υποτροφία σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής σου, ενώ θα έχεις ήδη εξασφαλίσει μία επιδότηση 40% για τα δίδακτρα ενός Μεταπτυχιακού ή ενός προγράμματος επαγγελματική εξειδίκευσης.

Το Mediterranean College προσφέρει για περισσότερα από 40 χρόνια, δίγλωσσα προγράμματα σπουδών αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Παιδείας, τα οποία παρέχουν στους σπουδαστές, πτυχία αναγνωρισμένα από κορυφαίους φορείς και ιδρύματα του εξωτερικού όπως το University of Derby , άμεση και διαρκή επαφή με καταρτισμένους καθηγητές, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης αλλά και υπηρεσίες υποστήριξης για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Μέσα σε αυτά, συγκαταλέγονται 19 σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, που μας δίνουν τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως φοίτησης και αφορούν τον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Μηχανικών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, των Επιστημών Αγωγής και των Ναυτιλιακών Σπουδών.

diagvnismos

Εναλλακτικά, για όσες ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, πραγματοποιώντας μία βραχυπρόθεσμη αλλά ουσιαστική εξειδίκευση στο επάγγελμα που ήδη ακολουθούν και αποκτώντας ένα Diploma με πιστοποίηση από το European International University, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα προγράμματα μετεκπαίδευσης, Mediterranean Professional Studies (MPS). Πρόκειται για ευέλικτα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης με 7μηνη διάρκεια και διακρίνονται στους τομείς των Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών και Επιστημών Υγείας, των Τεχνολογικών Επιστημών και του Mediterranean Centre for Executive Education.

educationnnn

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Ο διαγωνισμός ξεκινάει από την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου και η Φόρμα Συμμετοχής θα παραμείνει ενεργή μέχρι την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, προλαβαίνεις να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του Mediterranean College και να ανακαλύψεις το πρόγραμμα σπουδών που θα σου το δώσει κίνητρο και τη σιγουριά που χρειάζεσαι, για να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σου!