Μεγάλος Διαγωνισμός Queen & Attrattivo!Κέρδισε 100€ και κάνε τις πιο stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις

Μεγάλος Διαγωνισμός Queen & Attrattivo!Κέρδισε 100€ και κάνε τις πιο stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις
 DSC9436

Η attrattivo σε προσκαλεί σε ένα «ζεστό καλοκαίρι» γεμάτο εκπλήξεις και δώρα! Δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για 3 τυχερές που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό attrattivo x Queen.gr μπαίνοντας εδώ και τους χαρίζει από 3 δωροεπιταγές αξίας 100 Ευρώ για να αποκτήσουν ό,τι θέλουν από τη νέα συλλογή του αγαπημένου τους brand, «Hot Summer 2021». O διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου.

 DSC0032 copy

H attrattivo για το φετινό καλοκαίρι οραματίστηκε bohemian διακοπές, σε απομονωμένες ακρογιαλιές με καλή παρέα, ambient μουσική και φωτιές που να καίνε στην άμμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα κορίτσια είναι σύγχρονοι νομάδες που φοράνε ρούχα με προσωπικότητα και κίνηση. Μακραμέ tops, λευκά φορέματα με broderie anglaise σχέδια, printed ανάλαφρα deux pieces, άνετα shorts και midi φορέματα με εξώπλατα σχέδια, ντύνουν φέτος της «νύμφες του φετινού καλοκαιριού». Οι Αμερικάνοι περιγράφουν ως «Indian Summer» κάθε περίοδο ασυνήθιστα ζεστού, ξηρού καιρού που μερικές φορές εμφανίζεται και το φθινόπωρο (από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο) σε εύκρατες περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου. Είναι μία περίοδος νωχελικότητας όπου οι ρυθμοί πέφτουν και οι αισθήσεις αφυπνίζονται.

 DSC0420 copy

Για την attrattivo, το δικό μας «Iνδικό καλοκαίρι» ξεκινάει τώρα, τώρα που τα ρούχα δεν σκεπάζουν, αλλά χαϊδεύουν το σώμα. Που τα μοτίβα τραβούν το βλέμμα και οι μονοχρωμίες γίνονται εκτυφλωτικά εντυπωσιακές κάτω από τον καυτό, ελληνικό ήλιο. Η συλλογή «Hot Summer 2021» είναι μία ωδή στο συναίσθημα και μία προσμονή για την καλύτερη εποχή του χρόνου που τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά μας και μπορούν να πολλά κομμάτια της να γίνουν δικά μας αρκεί να πιστέψουμε πως «είναι η στιγμή μας φέτος και να αγκαλιάσουμε την τύχη μας».

Indie φορέματα, εμπριμέ κιμονό, σαλβάρια, cool denim κομμάτια και loose tops, μπορούν τώρα να ντύσουν με τον πιο κομψό τρόπο το bohemian καλοκαίρι που ξετυλίγεται μπροστά μας… αρκεί να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό και να πιστέψουμε πως θα τον κερδίσουμε! Το καλοκαίρι μας ανήκει, το καλοκαίρι έχει την υπογραφή attrattivo και προμηνύεται καυτό! Καλή επιτυχία!