«Be Your Own Golden Santa» και κέρδισε υπέροχα δώρα από το Golden Hall!

«Be Your Own Golden Santa» και κέρδισε υπέροχα δώρα από το Golden Hall!

Η εποχή των δώρων και της λάμψης είναι εδώ και βρίσκει τις περισσότερες από εμάς, να αναζητούμε τα πιο όμορφα γιορτινά items για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, ωστόσο, φέτος δεν θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά με «οδηγό» μας το μότο «Be Your Own Golden Santa» θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και θα επισκεφτούμε το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, δηλαδή το Golden Hall, για να βρούμε εύκολα και γρήγορα τα καλύτερα δώρα, βιώνοντας ταυτόχρονα ξεχωριστές shopping εμπειρίες. Με λίγα λόγια, θα γίνουμε ο Golden Santa του... εαυτού μας και φυσικά, όσων αγαπάμε.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμη τη gift list των φετινών γιορτών, σου έχουμε καλά νέα! Βλέπεις, λαμβάνοντας μέρος στον γιορτινό διαγωνισμό μας, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικά σου υπέροχα δώρα από τα καταστήματα του Golden Hall!

Εικόνα1 copy

Για την ακρίβεια, μπορεί να είσαι μία από τις τρεις τυχερές, που θα κερδίσουν από ένα μοναδικό δώρο από τα καταστήματα του Golden Hall! Μπες, λοιπόν, στο Instagram του Queen.gr και λάβε σήμερα κιόλας μέρος στον διαγωνισμό μας. Τα βήματα είναι απλά και συγκεκριμένα, θα χρειαστεί απλώς να κάνεις follow το Queen.gr και το Golden Hall στο Instagram και να κάνεις tag δύο φίλες σου στο σχετικό post στο Queen.gr, από τις 23 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου!

Όσο για τα δώρα που μπορεί να κερδίσεις, είναι πλούσια και σίγουρα δεν θέλεις να τα χάσεις. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως μέσα από τον διαγωνισμό μας, μπορεί να κάνεις δικό σου και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Ecobike αξίας 1.500 ευρώ, από την ECOBIKE στο Golden Hall; Επισκέψου το ολοκαίνουριο pop – up κατάστημα της Ecobike στον 1ο όροφο του Golden Hall για να γνωρίσεις τη μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα νέα ηλεκτρικά scooter και πατίνια της NIU!

Εικόνα2 copy

Τι άλλο μπορεί να κερδίσεις, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr και του Golden Hall; Εμπειρίες περιποίησης από το ALTERLIFΕ Beauty, που βρίσκεται στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο και φέρνει κοντά μας τις πλέον διάσημες τεχνολογίες, δημιουργώντας μια επανάσταση στον χώρο της αισθητικής. Συγκεκριμένα, αν είσαι μία από τις τρεις τυχερές του διαγωνισμού, μπορεί να κερδίσεις ένα πρόγραμμα laser για πόδια και bikini, αξίας 800 ευρώ, το οποίο θα μπορείς να αξιοποιείς απεριόριστα για πέντε χρόνια!

Εικόνα3 copy

Και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και μία ετήσια συνδρομή από το boutique γυμναστήριο της ALTERLIFE στο Golden Hall, το πιο πετυχημένο fitness concept στην Ελλάδα, αξίας 660 ευρώ, για προγράμματα functional, pilates και cross training!


https://www.instagram.com/p/CX1rWGQou6c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, «Be Your Own Golden Santa» και χάρισε χαρά και τα πιο όμορφα γιορτινά δώρα σε εσένα, αλλά και τους αγαπημένους σου! Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού μας εδώ και λάβε μέρος σε αυτόν από τις 23 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, για να κάνεις ακόμη πιο όμορφες τις φετινές γιορτές!