ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Διάβασε πώς θα κερδίσεις μία τεχνική εφαρμογή βαφής και μία θεραπεία Metal Detox

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Διάβασε πώς θα κερδίσεις μία τεχνική εφαρμογή βαφής και μία θεραπεία Metal Detox

Πάρε μέρος στον super διαγωνισμό τού Queen.gr powered by L’Oréal Professionnel Paris και απόκτησε το χρώμα μαλλιών που θέλεις, αλλά και μαλλιά πιο δυνατά χάρη στο Metal Detox!

Τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στο νερό συσσωρεύονται στην τρίχα και δημιουργούν προβλήματα τόσο στην υγεία των μαλλιών, όσο και στο χρώμα τους.

metal2.jpg

Τα μαλλιά γίνονται εύθραυστα, εξαιτίας των μεταλλικών στοιχείων, και οι τεχνικές βαφής δεν αποδίδουν αξιόπιστα αποτελέσματα. Όλα αυτά βέβαια έχουν γίνει παρελθόν χάρη στη σειρά Metal Detox της L’Oréal Professionnel Paris και για αυτό εμείς θέλουμε να ζήσεις την εμπειρία από πρώτο χέρι.

metal1.png

Έτσι, σε συνεργασία με τη L’Oréal Professionnel Paris, αποφασίσαμε να χαρίσουμε σε μία τυχερή την τεχνική εφαρμογή βαφής που επιθυμεί (απλή βαφή, balayage, ανταύγειες, ξανοίγματα) σε συνδυασμό με τη θεραπεία Metal Detox στο κομμωτήριο πριν και μετά το χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CcVPkYVqYRG

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις αυτό το super δώρο περιποίησης, είναι να αναζητήσεις το post του διαγωνισμού στον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram, να κάνεις like στο @queengr & το @lorealpro, στο post και tag 2 φίλες σου στα σχόλια.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 14/4 έως και την Δευτέρα 18/4, ενώ η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 18/4. Την ημέρα της περιποίησης, η κάμερα του Queen.gr θα βρίσκεται εκεί, προκειμένου να καταγράψει την εμπειρία! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη και οι ειδικοί της L’Oréal Professionnel Paris θα σου εξηγήσουν ακριβώς τι περιλαμβάνει η θεραπεία σου και θα περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα, όπως και τη γνώμη σου για αυτή την απολαυστική εμπειρία.

Μην περιμένεις λοιπόν, πάρε μέρος και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα υποδεχτεί τον Μάιο με υπέροχο χρώμα και λαμπερά μαλλιά με αγάπη από εμάς και τη L’Oréal Professionnel Paris!

Διάβασε τους όρους εδώ