Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA για υγιές σώμα και μυαλό!

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA για υγιές σώμα και μυαλό!

Υπάρχουν μέρες που αισθάνεσαι πως η καθημερινότητα σε ξεπερνάει, που το πρόγραμμά σου μοιάζει με έναν ασταμάτητο «μαραθώνιο» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις.

Και παρότι έχεις συνηθίσει να ελίσσεσαι σε τόσο γρήγορους και έντονους ρυθμούς, ακόμη και αν απολαμβάνεις αυτόν τον δραστήριο τρόπο ζωής, κάποιες φορές νομίζεις πως το σώμα και το μυαλό σου δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Το συνειδητοποιείς όταν παρατηρείς πως έχεις πεσμένη διάθεση χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, όταν δυσκολεύεσαι να κάνεις πολύ απλά πράγματα, όπως το να παραμένεις συγκεντρωμένη στο γραφείο, όταν δεν μπορείς να θυμηθείς τι ήθελες να αγοράσεις από το σούπερ μάρκετ και όταν δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις έναν χορταστικό ύπνο.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση και να είσαι σε θέση να απολαμβάνεις τις μέρες σου στο έπακρο; Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επενδύσεις σε έναν «σύμμαχο» που θα σε βοηθήσει να «ξεκλειδώσεις» τον εγκέφαλό σου, μέσα από μία ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα. Πού θα τον βρεις; Στο πλησιέστερο φαρμακείο, καθώς εκεί βρίσκονται τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής NEUBRIA, τα οποία είναι κατάλληλα και για vegans, ενώ έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, αλλά και την υγεία και την ευεξία του οργανισμού σου.

Ωστόσο, να ξέρεις πως τώρα υπάρχει ένας ακόμη τρόπος για να αποκτήσεις τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής NEUBRIA, αφού αρκεί να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό που «τρέχει» στο Instagram του Queen.gr, για να ανακαλύψεις τη δύναμή τους.

Eikona2.jpg

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 23 έως και τις 26 Μαΐου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό της NEUBRIA στο Instagram, καθώς και να κάνεις mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις πέντε τυχερές, οι οποίες θα προσθέσουν στην καθημερινότητά τους τη δύναμη των NEUBRIA, επιλέγοντας ένα από τα πέντε νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής και συγκεκριμένα, το NEUBRIA ENERGY, το NEUBRIA SLEEP, το NEUBRIA MEMORY, το NEUBRIA FOCUS ή το NEUBRIA MOOD.

Eikona3.jpg

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι σημαίνει «νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής», να ξέρεις πως πρόκειται για φόρμουλες βιταμινών, ενισχυμένες με φυσικά βότανα, οι οποίες δρουν ολιστικά και σου προσφέρουν υγιές μυαλό και σώμα. Χάρη στα δραστικά, φυσικά συστατικά που διαθέτουν, δηλαδή το τζίνσενγκ, το τζίνγκο μπιλόμπα, το μπακόπα, το φασκόμηλο, τη θεανίνη, τη χολίνη, τις βιταμίνες Β6, Β12 και το φολικό οξύ, διεγείρουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου και τον βοηθούν να αποδίδει καλύτερα. Με λίγα λόγια, τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής NEUBRIA είναι μοναδικά, διότι συνδυάζουν δραστικά βοτανικά μείγματα με φυσικά μικροθρεπτικά συστατικά και σου προσφέρουν μία ολιστική στήριξη, η οποία καλύπτει κάθε σου ανάγκη, ενώ σου συστήνει μία αισιόδοξη… ΝEU-side of life!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε

εδώ τους όρους του διαγωνισμού

και λάβε μέρος, για να «ξεκλειδώσεις» και εσύ τον εγκέφαλό σου και να έχεις περισσότερη ενέργεια, καλύτερη πνευματική απόδοση, μεγαλύτερη συγκέντρωση, καλύτερη διάθεση και ποιοτικότερο ύπνο!