Διαγωνισμός! Γίνε εσύ η τυχερή που θα κερδίσει ένα σετ προϊόντων καθαρισμού NIVEA αξίας 40€

Διαγωνισμός! Γίνε εσύ η τυχερή που θα κερδίσει ένα σετ προϊόντων καθαρισμού NIVEA αξίας 40€

Στο Queen.gr λατρεύουμε το skincare γι’ αυτό κάνουμε δώρο σε 5 τυχερές, από ένα ολοκληρωμένο σετ προϊόντων καθαρισμού για ατελείωτο self-care και pampering!

Αν επισκέπτεσαι συχνά τη στήλη της ομορφιάς του Queen.gr, θα έχεις καταλάβει ότι οι Queenettes λατρεύουν την επιδερμίδα, το skincare και ότι έχει να κάνει με αυτό. Ενημερώνονται, δοκιμάζουν προϊόντα και, όταν δεν τις βλέπει κανείς, παράλληλα με τις δραστηριότητές τους, περιποιούνται την επιδερμίδα τους σχολαστικά κάνοντας όλα τα σωστά βήματα του skincare. Ποιο λοιπόν είναι το πρώτο -και κυριότερο- βήμα κάθε skincare ρουτίνας; Ο καθαρισμός! Ο σωστός καθαρισμός, με τα κατάλληλα προϊόντα και τα βήματα που θα εξασφαλίσουν στην επιδερμίδα περιποίηση και βαθιά θρέψη.

Τα δικά μας αγαπημένα φυσικά είναι τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης NIVEA γι’ αυτό και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το αγαπημένο μας brand, και να κάνουμε σε 5 τυχερές από ένα μεγάλο skincare δώρο. Παίρνοντας λοιπόν μέρος στον διαγωνισμό μας, 5 τυχεροί μπορούν να κερδίσουν από ένα ολοκληρωμένο σετ προϊόντων καθαρισμού NIVEA αξίας 40€. Το σετ περιλαμβάνει:

  1. 1 απολαυστικό NIVEA Micellair Ροδόνερο 2 Φάσεων 400ml
  2. 1 NIVEA MicellAIR Professional Νερό Ντεμακιγιάζ 400ml που αφαιρεί ακόμα και το επαγγελματικό μακιγιάζ.
  3. 1 δροσερό NIVEA Micellar Νερό Καθαρισμού Sensitive 3 σε 1 400ml
  4. 1 σούπερ ενυδατικό NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Micellar Νερό Καθαρισμού 400ml
  5. 1 σετ NIVEA Clear Up Strips για τη Μύτη (4 strips) & το Μέτωπο-Πηγούνι (2 Strips) που πραγματικά κάνει θαύματα για τα μαύρα στίγματα.
  6. 1 αποτοξινωτική NIVEA Urban Skin Detox Υφασμάτινη Μάσκα
  7. 1 θρεπτική NIVEA Μάσκα Περιποίησης με Μέλι
  8. 1 NIVEA Q10 ENERGY Υφασμάτινη Μάσκα Αναπλήρωσης Ενέργειας που είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται το δέρμα μας στο τέλος της εβδομάδας.

Για να το κερδίσεις, δεν έχεις παρά να αναζητήσεις το post του διαγωνισμού στον επίσημο λογαριασμό του @QUEENGR στο Instagram, να κάνεις follow το υπέροχο account μας (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), να αφήσεις το σχόλιό σου κάτω από τη φωτογραφία, κάνοντας tag 2 φίλες σου. Στο τέλος, μην παραλείψεις να σπεύσεις στον λογαριασμό της @NIVEAGREECE για να κάνεις follow και εκεί, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 06/06 έως τις 09/09 και οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο Instagram! Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε μέρος και μπορεί να είσαι εσύ ανάμεσα στους τυχερούς που θα γεμίσουν το μπουντουάρ τους με υπέροχα προϊόντα, που θα χαρίσουν την πιο ονειρεμένη επιδερμίδα ever!

Δες τους όρους του διαγωνισμού εδώ