Μεγάλος διαγωνισμός Queen.gr και Pandora: Λάβε μέρος στο Summer Party της χρονιάς

Μεγάλος διαγωνισμός Queen.gr και Pandora: Λάβε μέρος στο Summer Party της χρονιάς

Tο Queen.gr και η Pandora σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά το απόλυτο tropical spot, για να εκφράσεις το καλοκαιρινό σου στυλ, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Το καλοκαίρι έφτασε και η ανανέωση της εμφάνισής σου είναι ένα θέμα που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Μπορεί, λοιπόν, να έχεις ήδη ανακαλύψει όλα τα stylish ρούχα, που θα σου προσφέρουν μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις, ωστόσο, μήπως ήρθε η ώρα να αναζητήσεις και τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα, που θα σε συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, φέτος το καλοκαίρι;

Είτε είσαι το απόλυτο fashion girl, είτε ακόμη κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον «κόσμο» της μόδας, ένα είναι το σίγουρο: Χρειάζεσαι μία ανανέωση, που θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις το καλοκαιρινό σου look και να εντυπωσιάσεις στις διακοπές σου και όχι μόνο, μέσα από τα κατάλληλα κοσμήματα, που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σου, ενώ την ίδια ώρα, σου προσφέρουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.

Ακόμη και εάν η επιλογή κοσμημάτων δεν είναι πάντα μία εύκολη διαδικασία, σου έχουμε καλά νέα. Διότι τώρα, το Queen.gr και η Pandora σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά το απόλυτο tropical spot, για να εκφράσεις το καλοκαιρινό σου στυλ, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό, που μπορεί να φέρει στα χέρια σου μία VIP πρόσκληση για το Summer Party της χρονιάς… Because it’s Better Together!

Για να είσαι μία από τις δέκα τυχερές που θα κερδίσουν από μία VIP πρόσκληση και θα παρευρεθούν σε ένα Party με interaction και κοσμήματα από τη νέα συλλογή, με μοναδικά σχέδια που θυμίζουν τις πιο ανέμελες αναμνήσεις σου και πολλές εκπλήξεις, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη γνωστή διαδικασία, αγαπητή Queenette, κάνοντας follow την Pandora και το Queen, mention δύο φίλες σου και κάπως έτσι, θα μπεις στην κλήρωση για ένα μοναδικό Summer Party, με πολλή μόδα και girly διάθεση! Οι νικήτριες, φυσικά, θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης. Είσαι έτοιμη;

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Queen.gr και της Pandora, θα διαρκέσει από τις 27 μέχρι και τις 29 Ιουνίου και θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το στυλ και την γκαρνταρόμπα σου, με σύμβολα και κοσμήματα που αντανακλούν την ομορφιά και μοναδικότητα του θαλάσσιου κόσμου, σύμβολα με φρούτα που μας κάνουν να αναρωτηθούμε, τι γεύση έχει το καλοκαίρι, καθώς και νέες αφίξεις κοσμημάτων της συλλογής Pandora ΜE, που εμπνέονται από τη μουσική, την ενέργεια, την ελευθερία και τα χρώματα των καλοκαιρινών festival. Άλλωστε, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείς με το στυλ σου και να φορέσεις με νέους τρόπους τα κοσμήματα Pandora.

1656321888334-325682093-image003.jpg

Ετοιμάσου, λοιπόν, να λάβεις μέρος στο Summer Party της χρονιάς, ρίχνοντας μία «ματιά» στη συλλογή της Pandora, αφού η βραδιά σου επιφυλάσσει και μία μεγάλη έκπληξη, για να δημιουργήσεις με τη βοήθειά της αγαπημένης σου εταιρείας κοσμημάτων, το τέλειο look. Μην τη χάσεις!

https://www.instagram.com/p/CfTmd7Iq3rl

Follow Pandora

Follow Queen.gr

#MomentsWithPandora

#MySummerStory

#BetterTogether

Όροι Pandora