Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Beauty On the Go set αξίας 200 ευρώ από τη Valmont!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Beauty On the Go set αξίας 200 ευρώ από τη Valmont!

Για να αποκτήσεις τώρα, λοιπόν, ένα από τα τρία Beauty On the Go set, αξίας 200 ευρώ το καθένα, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram.

Λένε πως πίσω από μία επιτυχημένη γυναίκα, κρύβεται η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και ομορφιάς της, που την κάνουν να μοιάζει λαμπερή και stylish καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κι όμως, αρκεί να αναλογιστούμε τη συγκεκριμένη φράση, για να συνειδητοποιήσουμε πως η ανάγκη μας για φροντίδα, ακόμη και στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, είναι ο Νο1 «σύμμαχός» μας για να αντεπεξέλθουμε σε κάθε περίσταση.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Πόσο εύκολο είναι να απολαμβάνουμε πάντα και παντού μια αυθεντική εμπειρία περιποίησης; Η αλήθεια είναι πως η επιδερμίδα της καθεμιάς από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες. Ωστόσο, υπάρχει ένα κοινό «μυστικό» για όλες, το οποίο μας επιτρέπει να ανακαλύπτουμε καθημερινά την πιο όμορφη πλευρά μας, μέσα από μικρές στιγμές πολυτέλειας, είτε ετοιμαζόμαστε για ένα afterworkdrink είτε για ένα τριήμερο στην πιο exclusive τοποθεσία.

Ο λόγος, για τη limited-edition συλλογή, με τα ακαταμάχητα travel-friendly προϊόντα της Valmont, του premium ελβετικού brand ομορφιάς, που θα μας διατηρήσουν ανάλαφρες σαν ένα φτερό, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Valmont_Diagwnismos_Queen(OK)-(1)_html_ed57ba27c0acb40.jpg

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα travel size iconic προϊόντα του αγαπημένου ελβετικού brand ομορφιάς, τότε να ξέρεις πως την απάντηση θα τη βρεις στη mini collection που αποτελεί εισαγωγή στο beauty ritual της Valmont. Φυσικά, οι νέες mini-size συσκευασίες δεν είναι μόνο ιδανικοί συνοδοιπόροι για ταξίδια - άλλωστε οι travelling experts γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να απαλλαγούμε από full-size προϊόντα- αλλά αφήνουν επίσης ελεύθερη την επιθυμία μας να δοκιμάσουμε κάτι νέο σε προσιτή τιμή.

Valmont_Diagwnismos_Queen(OK)-(1)_html_2394270b78fc7341.png

Για να αποκτήσεις τώρα, λοιπόν, ένα από τα τρία Beauty On the Go set, αξίας 200 ευρώ το καθένα, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram, από την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 14:00 μέχρι την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 14:00. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί απλώς να κάνεις follow το @queengr και το @valmontgreece και να κάνεις mention δύο φίλες σου, στα σχόλια του σχετικού post στον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram! Ίσως είσαι εσύ η τυχερή που θα αποκτήσει ένα Beauty On the Go set, αξίας 200 ευρώ!

Valmont_.jpg

Όσο για τους λόγους που δεν θα ήθελες να χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία, αρκεί να γνωρίζεις πως η Valmont επέλεξε προσεκτικά 11 προϊόντα από το portfolio περιποίησης επιδερμίδας που διαθέτει το brand, για να καλύψει μια ποικιλία βασικών αναγκών. Άλλωστε, κάθε σύγχρονη γυναίκα γνωρίζει πως το άγχος, η αφυδάτωση, η έκθεση στη ρύπανση, η έλλειψη ενέργειας, η απώλεια ζωντάνιας ή η απλή κούραση, δημιουργούν επιπλέον απαιτήσεις του δέρματος, οι οποίες καλύπτονται με τη συλλογή Beauty on the go. Είσαι έτοιμη να αποκτήσεις τη δική σου travel-friendly συλλογή και να απολαύσεις μια αυθεντική εμπειρία περιποίησης;

oroi valmont