Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες: Κέρδισε προσκλήσεις για την πρεμιέρα και αντίτυπα του best seller!

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες: Κέρδισε προσκλήσεις για την πρεμιέρα και αντίτυπα του best seller!

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την απόλαυση που σου προσφέρει ο κινηματογράφος.

Αρκεί να τρυπώσεις σε μία σκοτεινή αίθουσα της πόλης, να καθίσεις αναπαυτικά στο κάθισμά σου, να πάρεις αγκαλιά μία συσκευασία με φρεσκοψημένο ποπ κορν βουτύρου, για να αφεθείς σε ένα «ταξίδι» που σε οδηγεί στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, ακόμη και πίσω στον χρόνο, με συνοδοιπόρους τους αγαπημένους σου ηθοποιούς. Αλήθεια όμως, πόσο πιο έντονη και καθηλωτική μπορεί να γίνει αυτή η εμπειρία, όταν βασίζεται σε μία από τις πιο συνταρακτικές λογοτεχνικές ιστορίες που γραφτήκαν ποτέ;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μάθεις την απάντηση, είναι λίγη υπομονή. Διότι σε μερικές ημέρες θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment η ταινία που περίμενες όσο καμία άλλη φέτος, δηλαδή η κινηματογραφική μεταφορά του παγκόσμιου best seller, του απόλυτου εκδοτικού φαινομένου, «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες», με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Daisy Edgar-Jones, την Olivia Newman στην καρέκλα του σκηνοθέτη, τις μελωδίες της Taylor Swift στο σαγηνευτικό soundtrack και τη Reese Witherspoon στην παραγωγή.

Και επειδή δεν είσαι η μόνη που ανυπομονεί για την πρεμιέρα της συγκεκριμένης ταινίας, να ξέρεις πως στο Instagram του Queen.gr πραγματοποιείται ένας μεγάλος διαγωνισμός, ο οποίος κληρώνει διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες», καθώς και αντίτυπα του δημοφιλούς best seller από τις εκδόσεις ΔΩΜΑ.

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24/08 έως και τις 29/08, ενώ για να λάβεις μέρος θα χρειαστεί απλώς να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram, να κάνεις follow τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram και να κάνεις tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/Cho8kCaqMtk

Ίσως να είσαι εσύ μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες» στις 31/08 στην αίθουσα 5 των Village Cinemas στο The Mall Athens στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.30). Εναλλακτικά, μπορεί να είσαι μία από τις τρεις τυχερές, οι οποίες θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του συγκλονιστικού best seller από τις εκδόσεις ΔΩΜΑ.

Diagwnismos_Feelgood_EKEI-POY-TRAGOYDANE-OI-KARABIDES_Queen.gr-(1)_html_d29717abe789e574.jpg

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Delia Owens, το οποίο αφηγείται την ιστορία της Kya ή αλλιώς, της «πιτσιρίκας του βάλτου». Η Kya είναι ένα κορίτσι εγκαταλελειμμένο από τους ανθρώπους, έξυπνο και ευαίσθητο, το οποίο μεγαλώνει και ζει μόνο του για πολλά χρόνια στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Η ζωή της Kya θα αλλάξει όταν θα γνωρίσει δύο νεαρούς από την πόλη, δύο ανθρώπους που θα της συστήσουν έναν συναρπαστικό και πολύ διαφορετικό κόσμο από αυτόν που γνώριζε μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, όλα όσα είχε δεδομένα θα ανατραπούν τη στιγμή που ένας από τους δύο νεαρούς θα βρεθεί νεκρός και εκείνη θα θεωρηθεί από τη μικρή κοινωνία της περιοχής ως η βασική ύποπτη για τον φόνο. Και επειδή οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν όσα θα δεις σε λίγες μέρες στη μεγάλη οθόνη, παρακάτω ακολουθεί το trailer, μέσα από το οποίο μπορείς να πάρεις μία «γεύση» για το τι θα ακολουθήσει!

Διάβασε εδώ τους όρους του Διαγωνισμού