Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σετ με υπέροχα προϊόντα περιποίησης Athonites αξίας 118 ευρώ!

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σετ με υπέροχα προϊόντα περιποίησης Athonites αξίας 118 ευρώ!

Αν θέλεις, λοιπόν, να υιοθετήσεις μία πιο natural ρουτίνα ομορφιάς  με αποτελεσματικές συνθέσεις, σου έχουμε καλά νέα!

Την περίοδο που διανύουμε, οι περισσότερες από εμάς θέτουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Αν υπάρχει, λοιπόν, ένα resolution για το 2023 στο οποίο όλες συμφωνούμε, αυτό είναι η καλύτερη φροντίδα της επιδερμίδας μας και η αναβάθμισή της! Και σήμερα, όταν αναφερόμαστε σε upgrade της beauty routine μας και στις κορυφαίες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς, ο νους μας πηγαίνει απευθείας στη φύση και τα προϊόντα περιποίησης με τα πιο αγνά συστατικά!

1673347341281-176732558-Picture1.png

Αν θέλεις, λοιπόν, να υιοθετήσεις μία πιο natural ρουτίνα ομορφιάς με αποτελεσματικές συνθέσεις, σου έχουμε καλά νέα! Διότι μέσα από τον νέο μας διαγωνισμό, σου δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσεις τα υπέροχα προϊόντα του brand Athonites, που χαρίζουν στην επιδερμίδα σου τις απίστευτες ιδιότητες των βιολογικών βοτάνων και των φυτών του Όρους Άθω, ενός παράδεισου φυσικής και παρθένας ομορφιάς, που διατηρείται και αναπτύσσεται με οργανικές μεθόδους για σχεδόν 1.200 χρόνια!

Τι θα κερδίσεις αν λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας που «τρέχει» στο Instagram του Queen.gr από τις 10 έως τις 16 Ιανουαρίου; Ένα special σετ αξίας 118 ευρώ με τρία μοναδικά προϊόντα Athonites!

Τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για να είσαι μία από τις 10 τυχερές που έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσει το υπέροχο αυτό σετ περιποίησης, είναι πολύ απλά! Συγκεκριμένα, θα ακολουθήσεις του λογαριασμούς του Queen.gr και του brand Athonites στο Instagram και στη συνέχεια, θα κάνεις tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση!

https://www.instagram.com/p/CnO95n8qRSh

Όσο για το τι ακριβώς θα κερδίσεις, αν είσαι μία από τις 10 τυχερές και τυχερούς, το ξεχωριστό αυτό σετ περιλαμβάνει τρία προϊόντα Athonites που θα λατρέψεις!

Συγκεκριμένα, θα πάρεις τον απαλό αφρό CLEANSE AND PURIFY GENTLE FACE FOAM του brand Athonites, που αποτελεί μία αναζωογονητική σύνθεση χωρίς θεϊκά άλατα, περιέχει εκχυλίσματα σιδερίτη, δενδρολίβανου και χαμομηλιού και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας μακιγιάζ και ρύπους και αφήνοντας ένα άρωμα από μείγμα λευκών λουλουδιών, ευωδιαστού βασιλικού και κυπαρισσιού!

Επίσης, στο σετ θα βρεις την 24ωρη ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα προσώπου του brand Athonites, RESTORE AND REVITALIZE 24H MOISTURIZING FACE CREAM με 97,3% συστατικά φυσικής προέλευσης, που αποτελεί μία μοναδική φόρμουλα βιολογικών βοτανικών εκχυλισμάτων και τεσσάρων ισχυρών ενεργών συστατικών. Η συγκεκριμένη κρεμά είναι must, διότι περιέχει ισχυρά βιολογικά αθωνικά φυτά τα οποία συνδυάζονται με πεπτίδια, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό νάτριο για να προσφέρουν μέγιστη ενυδάτωση, αναδόμηση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Παράλληλα, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας, αφήνοντάς την άνετη και ελαστική.

Φυσικά, από το σετ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα προϊόν περιποίησης για τα μάτια σου. Και αυτό δεν είναι άλλο από την κρέμα ματιών ANTI-FATIGUE AND RESTORE EYE CREAM από το αγαπημένο μας brand Athonites, μία δραστική σύνθεση με εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων και υαλουρονικό οξύ τριών διαφορετικών μοριακών βαρών! Αυτή η κρέμα ματιών περιέχει, μάλιστα, 96,7% φυσικά συστατικά και ενυδατώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, βελτιώνοντας την αίσθηση και την εμφάνιση πρηξίματος και μαύρων κύκλων.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν!

διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

και λάβε μέρος για να κερδίσεις τα υπέροχα προϊόντα Athonites, που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις την επιδερμίδα σου με τον πιο natural τρόπο φέτος!