Μία κίνηση αγάπης: Κέρδισε ένα πακέτο με λαχταριστά ζυμαρικά και σάλτσες Barilla!

Μία κίνηση αγάπης: Κέρδισε ένα πακέτο με λαχταριστά ζυμαρικά και σάλτσες Barilla!

Αν λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, μπορεί να είσαι μία από τις 20 τυχερές που θα πάρουν στα χεράκια τους όλη την ποιότητα που «κρύβει» μέσα του ένα πακέτο με ζυμαρικά και σάλτσες Barilla!

Όσο επιβαρρυμένο και αν είναι το πρόγραμμά σου, όσο και αν «τρέχεις» κάθε μέρα για να τα προλάβεις όλα, το σίγουρο είναι πως προσπαθείς να βρίσκεις τρόπους για να δείχνεις την αγάπη σου, σε όσους έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.

Αλήθεια όμως, πόσο απλό είναι να κάνεις μία κίνηση αγάπης και φροντίδας σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» πιο γρήγορα από εσένα; Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο πιστεύεις, αφού αρκεί μία λέξη για να «ξεκλειδώσει» όλη την αγάπη που θέλεις να προσφέρεις: Η ποιότητα -και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Barilla!

Βλέπεις, το να μοιράζεσαι πάντα την καλύτερη ποιότητα, είναι μία κίνηση αγάπης και φροντίδας από μόνη της. Και κάποιες φορές αρκεί ένα πιάτο με τα αγαπημένα μας ζυμαρικά για να γευτούμε την αγάπη!

Τώρα, λοιπόν, η Barilla σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία ιδιαίτερη κίνηση αγάπης, μέσα από έναν ξεχωριστό διαγωνισμό στο Instagram του Queen.gr. Διότι λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό, που «τρέχει» από τις 29 Μαρτίου μέχρι και τις 4 Απριλίου, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα δωροπακέτο γεμάτο ποιότητα, που περιλαμβάνει λαχταριστά ζυμαρικά και σάλτσες Barilla.

https://www.instagram.com/p/CqXumk6uz4x

Πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό; Τα βήματα είναι απλά! Θα κάνεις follow στο Instagram τους λογαριασμούς του Queen.gr και της Barilla Greece και στη συνέχεια, θα κάνεις tag δύο φίλες ή φίλους σου στο σχετικό post στο Instagram του Queen.gr.

Αν λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, μπορεί να είσαι μία από τις 20 τυχερές που θα πάρουν στα χεράκια τους όλη την ποιότητα που «κρύβει» μέσα του ένα πακέτο με ζυμαρικά και σάλτσες Barilla!

Το σίγουρο είναι πως μέσα από τα προϊόντα της, η Barilla σου δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνεις μοναδικά ταξίδια γεύσεων, που ταιριάζουν στις δικές σου διατροφικές συνήθειες και ανάγκες και να χαρείς μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σου, γύρω από ένα τραπέζι.

1680084478784-137033001-image005.png

Μάλιστα, αξίζει να γνωρίζεις ότι η Barilla επιλέγει για εσένα μόνο τα πιο ποιοτικά, σκληρά σιτάρια στον κόσμο, που καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο. Και για το καλό του πλανήτη, η Barilla αλλάζει ακόμα και την εμφάνισή της, αφού οι νέες συσκευασίες της κλασικής μπλε σειράς ζυμαρικών του brand προέρχονται από δάση βιώσιμης καλλιέργειας σύμφωνα με τα πιο διαδεδομένα διεθνή πρότυπα, ενώ για τη δημιουργία τους χρησιμοποιεί την καλύτερη ποιότητα χαρτιού -στοιχείο σημαντικό, μιας και τα ζυμαρικά έρχονται σε άμεση επαφή με τη συσκευασία!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να αποκτήσεις την ευκαιρία να κάνεις μία κίνηση αγάπης για εσένα και όσους αγαπάς, μέσα από τη λαχταριστή και ποιοτική γεύση των προϊόντων Barilla.

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ