Μεγάλος διαγωνισμός Queen.gr και TCL Greece: Μπες στην κλήρωση για δύο smartphones και ατέλειωτο fun

Μεγάλος διαγωνισμός Queen.gr και TCL Greece: Μπες στην κλήρωση για δύο smartphones και ατέλειωτο fun

Το Queen.gr και η TCL σου δίνουν την ευκαιρία να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Κάθε tech lover γνωρίζει πως ένα smartphone δεν είναι απλά ένα κινητό τηλέφωνο. Είναι το μέσο για να παρακολουθήσεις ταινίες σε full HD, να μετατρέψεις τον «χαμένο» χρόνο σου σε ποιοτικό ή να τελειώσεις το report της δουλειάς σου από το σπίτι σε χρόνο dt. Με δύο λόγια, είναι ο τρόπος να κάνεις level up στην καθημερινότητά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ακόμη κι αν μέχρι σήμερα, δεν έχεις βάλει στη shopping list σου το «Νο1» gadget τεχνολογίας, που έχει φτιαχτεί για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και πιο fun, σου έχουμε καλά νέα. Διότι τώρα, το Queen.gr και η TCL σου δίνουν την ευκαιρία να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό, που μπορεί να φέρει στα χέρια σου μία συσκευή #TCL40SE Dark Grey ή #TCL40R5G Stardust Purple!

image003.jpg

Για να είσαι μία από τις δύο τυχερές που θα κερδίσουν ένα από τα δύο smartphones TCL, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να μπεις στο Instagram, να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και την TCL, να κάνεις like στο post του διαγωνισμού και mention δύο φίλες σου και θα μπεις στην κλήρωση!

https://www.instagram.com/p/Cq2mxplMAIS

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Queen.gr και της TCL, θα διαρκέσει από τις 10 μέχρι και τις 13 Απριλίου και θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις το TCL 40 SE Dark Grey με κινηματογραφική οθόνη και εκπληκτικό ήχο ή το high speed entertainment TCL 40R 5G Stardust Purple με τριπλή κάμερα AI 50MP και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000mAh.

Μην χάνεις άλλον χρόνο! Ρίξε μία «ματιά» στα προϊόντα τεχνολογίας της TCL, για να βρεις το gadget που θα γίνει ο «σύμμαχός» σου, σε μία καθημερινότητα γεμάτη νέες προκλήσεις. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr και της TCL και ανανεώσου τεχνολογικά για τη νέα σεζόν. Αρκούν λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου και μπορεί να είσαι εσύ, μία από τις δύο τυχερές που θα κερδίσουν από ένα smartphone TCL!

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ