Πες «ναι» στον διαγωνισμό που θα σου χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά

Πες «ναι» στον διαγωνισμό που θα σου χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά

Θέλουμε λοιπόν, όμορφα και υγιή μαλλιά που θα μας βοηθάνε να αναδεικνύουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τι κάνουμε; Παίρνουμε μέρος σε έναν διαγωνισμό που μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε την ολοκληρωμένη σειρά Acidic Color Gloss της Redken.

Όποια ισχυρίζεται ότι δεν την ενδιαφέρει να αποκτήσει ή να συνεχίσει να διατηρεί λαμπερά και μαλακά μαλλιά με ζωντανό και φυσικό χρώμα… μάλλον δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό της. Βλέπεις, τα μαλλιά μας είναι η δύναμή μας. Είναι εκείνα που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και όταν είναι καλοχτενισμένα, την εκτοξεύουν στα ύψη, ανεβάζοντάς μας τη διάθεση.

Θέλουμε λοιπόν, όμορφα και υγιή μαλλιά που θα μας βοηθάνε να αναδεικνύουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τι κάνουμε; Παίρνουμε μέρος σε έναν διαγωνισμό που μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε την ολοκληρωμένη σειρά Acidic Color Gloss της Redken, η οποία αποτελείται από τέσσερα προϊόντα, το σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, το conditioner, τη θεραπεία με ενεργοποιημένο glass gloss και το heat protection leave-in treatment.

Keimeno-diagwnismoy_-Redken-Acidic-Color-Gloss_@Queen.gr_html_m199a6124.jpg

Πώς; Αρκεί να κάνουμε follow τον λογαριασμό του @Queen.gr και της @Redken στο Instagram από τις 11 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουνίου, να κάνουμε mention δύο φίλες μας κάτω από το σχετικό post και ίσως έτσι, να είμαστε ανάμεσα στις δύο τυχερές που θα κερδίσουν την ολοκληρωμένη σειρά Acidic Color Gloss της Redken, αξίας 100 €.

https://www.instagram.com/p/C8EdHq0Pj5C/

Το διαφορετικό με αυτήν τη σειρά, είναι ότι ξεκινάει στο κομμωτήριο και μπορούμε να τη συνεχίσουμε στο σπίτι, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ορίζουμε μόνες μας τις good hair days μας. Και τώρα λοιπόν, είναι η ιδανική ευκαιρία να την αποκτήσουμε, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό που σκοπό έχει να κάνει «Ignite our inner shine», διατηρώντας το χρώμα των μαλλιών μας πιο ζωντανό και φυσικό.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.