Απολαύστε με την παρέα σας το μεγαλύτερο γιορτινό τραπέζι από το Fairy

Απολαύστε με την παρέα σας το μεγαλύτερο γιορτινό τραπέζι από το Fairy

Μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες, υπόσχεται το Fairy, με την ολοκλήρωση των «Κυριακάτικων Τραπεζιών», διοργανώνοντας... το μεγαλύτερο τραπέζι της Αθήνας και το queen.gr , χαρίζει σε 5 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να βρεθούν στο χώρο μαζί με την παρέα τους!

Με την καλύτερη αφορμή, κλείνει το ταξίδι των Κυριακάτικων Τραπεζιών που πραγματοποίησε το Fairy αυτή τη χρονιά σε όλη την Ελλάδα: την Κυριακή 15 Ioυνίου διοργανώνει το μεγαλύτερο Κυριακάτικο Τραπέζι και μας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε την Οικογένεια, αφού η φετινή χρονιά γιορτάζεται ως Έτος της Οικογένειας.

Το τεράστιο γιορτινό τραπέζι θα στηθεί στην «Αγορά» του ΟΑΚΑ ,με οικοδεσπότη τον αγαπητό σε όλους παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου , φιλοδοξεί να υποδεχτεί 700 άτομα, στέλνοντας -πιο δυνατά από ποτέ- το μήνυμα, ότι κάθε μας Κυριακή αξίζει να είναι διαφορετική ,ότι η Κυριακή είναι η γιορτή της οικογένειας !

Οι καλεσμένοι του Fairy, εκτός από τη μοναδική εμπειρία να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο οικογενειακό τραπέζι, θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν πιάτα από την «κουζίνα της μαμάς» που θα επιμεληθούν oι σεφ της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος».

Το Fairy πιστό στο ραντεβού του με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές, ετοιμάζει μια «διαφορετική» Κυριακή για όσους παρευρεθούν στην «ΑΓΟΡΑ» του ΟΑΚΑ, γεμάτη εκπλήξεις και γιορτινή διάθεση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

*O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*