Όχι μόνο οι Ψίθυροι Καρδιάς: Τα τηλεοπτικά reunions που θέλουμε να δούμε ASAP

Πατούλια Κατερίνα

Το reunion Παπαχαραλάμπους με Γκλέτσο, μας έκανε να θυμηθούμε όλους εκείνους τους πρωταγωνιστές που θα θέλαμε να δούμε να συνεργάζονται ξανά έστω για λίγο. Η Χαρούλα με τον Φοίβο από το Ρετιρέ, η Αναστασία- άκα Μυρτώ Αλικάκη με τον Άλκη Κούρκουλο και όλα τα reunions που θέλουμε να δούμε. 

«Τα Νούμερα», η σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ κατάφερε να μας κάνει να πεθυμήσουμε ξανά τα 90ς, μετά από αυτή την τηλεοπτική επανένωση της Ερατώς με τον Αντώνη άκα Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους με τον Απόστολο Γκλέτσο που χόρεψαν όπως τότε το Τι πρέπει τι δεν πρέπει και συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter.

Κι αν αυτό το τηλεοπτικό reunion μας θύμισε περασμένα μεγαλεία, θέλουμε από τον Δεληβοριά λίγα reunion ακόμα!

Άλκης Κούρκουλος- Μυρτώ Αλικάκη:

«Στο όνομα σου Αναστασία, κρεμασμένα λες χίλια τάματα» και είμαστε στο 1993, στη συχνότητα του MEGA όπου μπλέκεται αυτό το ερωτικό τρίγωνο πατέρα, γιου και Αναστασίας. Φοίβο βάλε την Ελευθερία να τραγουδάει, να δούμε τον Άλη να έρχεται με τη χιλιάρα μηχανή να πάει βόλτα την Μυρτώ Αλικάκη, τελικά η ζωή τρία γράμματα!

Θανάσης Ευθυμιάδης- Άννα Παναγιωτοπούλου:

Η Χριστίνα Μαρκάτου, χήρα από δεκαετίας, επισκέπτεται στη Ρώμη την κόρη της που σπουδάζει εκεί. Στο γυρισμό, αποκλείεται για μια νύχτα, λόγω κακοκαιρίας, σε ένα μοτέλ στην Περούτζια. Εκεί γνωρίζει έναν νεαρό που τη φλερτάρει έντονα και ζαλισμένη, όπως είναι, περνάει τη νύχτα μαζί του. Γεμάτη τύψεις, επιστρέφει στην Αθήνα και ύστερα από λίγο καιρό όταν η κόρη της επιστρέφει, ανακαλύπτει με τρόμο ότι ο νεαρός που κοιμήθηκε μαζί του είναι ο εραστής της κόρης της, ο Αντώνης άκα Θανάσης Ευθυμιάδης. Φοίβο, βάλε την Άννα να χορέψει ένα ρομαντικό ταγκό με τον Αντωνάκη της.

Τζένη Μπότση - Στράτος Τζώρτζογλου:

«Εγώ σε ξέρω πολύ καλά Κωστάκη, δεν μπορείς να κρυφτείς από μένα, έχεις βάλει στο μάτι τη χωριάτισσα. Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα»! Τάδε έφη Τζένη Μπότση στο Σημάδι του Έρωτα, όταν ο Κωστάκης, Στράτος Τζώρτζογλου συνάπτει παράνομο δεσμό με την γυναίκα του αδερφού του, Βάνα Μπάρμπα. Θέλουμε Τζένη και Στράτο ξανά μαζί!

Χάρης Ρώμας- Ελένη Ράντου:

Είμαστε στο 1998 και στην οδό Σπύρου Λούη, συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη. Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε ξαφνικά μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη.

Η Καντακουζίνα και η Βλαχάρα, καταφέρνουν ακόμα και στις επαναλήψεις να κερδίζουν την τηλεθέαση και ένα reunion θα ήταν καταλυτικό για την ανάταση της ψυχολογίας μας.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ- Τάσος Χαλκιάς:

Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη, έλεγε ο υδραυλικός Τάσος Χαλκιάς στην Κωνσταντίνα Μιχαήλ, στο θρυλικό Love Sorry του Mega, που άφησε εποχή το 1994 με τον πιο αταίριαστο έρωτα στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης.

Αιμίλιος Χειλάκης- Ταμίλα Κουλίεβα

Η Ταμίλα Κουλίεβα ερωτεύεται τον φίλο του γιου της. Ο Αιμίλιος Χειλάκης μας έκανε να ερωτευτούμε τη φωνή του. Ένα reunion κρίνεται απαραίτητο.

Σταύρος Ζαλμάς- Θεοφανία Παπαθωμά:

Εγώ μιλώ με προσευχές τραγουδούσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στους τίτλους αρχής για το Άγγιγμα Ψυχής όπου ιερομένος Σταύρος Ζαλμάς ερωτεύεται την Θεοφανία Παπαθωμά, κι αν κάτι θέλουμε να δούμε στα Νούμερα είναι ένα αργό μπλουζ των δύο πρωταγωνιστών με τον Μιχάλη να τραγουδάει «με ένα άγγιγμα ψυχής, άκουσε, ακουσέ με»!

Φοίβο ακούς;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης