Το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου και η ιστορία που θυμήθηκε από τους Ψίθυρους Καρδιάς (videos)

Το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου και η ιστορία που θυμήθηκε από τους Ψίθυρους Καρδιάς (videos)

Με χαρούμενη διάθεση ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Μια συνέντευξη στον Μανούσο Μανουσάκη ήταν αρκετή για να ανεβάσει τη διάθεση της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Love It στον ΣΚΑΙ ξεκίνησε να χορεύει ένα αργό τσιφτετέλι στον αέρα της εκπομπής της, όταν άρχισαν να ακούγονται οι Ψίθυροι Καρδιάς που ερμηνεύεις ο Δημήτρης Μπάσης.

Το τσιφτετέλι της Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε αρχικά στους συνεργάτες της πως θα μπορούσε να τραγουδήσει από την αρχή ως το τέλος το συγκεκριμένο soundtrack από τους Ψίθυρους Καρδιάς κι έδωσε έμφαση στον στίχο «Εγώ μέχρι θανάτου σε ερωτεύτηκα».



«Θα μπορούσα να χορέψω όλο το τραγούδι. Ήμουν μικρή όταν προβλήθηκε η σειρά αλλά με είχε αγγίξει βαθιά, όταν ακούς το κομμάτι και θυμάσαι και τις στιγμές».

Οι συνεργάτες της εκπομπής, Μάρτζι Λαζάρου και Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπενθύμισαν στην Ιωάννα Μαλέσκου πως είναι πολλά τα τραγούδια από σειρές του Μανούσου Μανουσάκη που έχουν αξέχαστα τραγούδια τίτλων πέρα από τους Ψίθυρους Καρδιάς, όπως είναι το Μην μου λες Αντίο ή το Άγγιγμα Ψυχής.



«Θυμάμαι αυτή την ένταση και το πάθος», τόνισε η Μαλέσκου μιλώντας για την χημεία ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.



Οι θρυλικοί Ψίθυροι Καρδιάς

Οι Ψίθυροι Καρδιάς προβλήθηκαν το 1997 στο Mega σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη και από τα πρώτα επεισόδια κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού. Η σειρά έφτασε σε μέγιστη τηλεθέαση το 76,7% ενώ πιο συγκεκριμένα το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 σημείωσε το ποσοστό του 66,1% ξεπερνώντας τους 3.500.000 τηλεθεατές.

Το τραγούδι, που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μπάσης είναι δημιουργία του Χρήστου Νικολόπουλου και της Ελένης Γιαννατσούλια. Ο Νικολόπουλος άκουσε τον Μανουσάκη να του εξιστορεί τον έρωτα δίχως παρόν του Αντώνη για την Ερωτά, την όμορφη τσιγγάνα και εμπνεύστηκε ένα τραγούδι που παρέμεινε κλασικό και πολύ αγαπημένο.