Aγάπησε την κυτταρίτιδα σαν star! Όταν ο γυναικείος εχθρός εμφανίζεται σε διάσημα κορμιά

Aγάπησε την κυτταρίτιδα σαν star! Όταν ο γυναικείος εχθρός εμφανίζεται σε διάσημα κορμιά

Η συμβουλή της ημέρας: Αποδέξου το σώμα σου όπως ΑΚΡΙΒΩΣ είναι!

Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, πόσα κιλά είσαι, τί ύψος έχει, αν είσαι μελαχρινή ή ξανθιά. Το μόνο που προτιμά είναι το γυναικείο σώμα και σαν γυναίκα που είσαι είναι λογικό να έχεις και εσύ σε μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσοστο τη γνωστή όψη πορτοκαλιού που λένε και οι γιατροί στους μηρούς, στους γοφούς, στην κοιλιά ή στα χέρια σου.

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας που ουσιαστικά πρόκειται για συγκέντρωση λίπους υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Να πίνεις άφθονο νερό καθημερινά, να μειώσεις το κάπνισμα και τις λιπαρές τροφές, να γυμνάζεσαι συστηματικά, να χρησιμοποιείς κρέμες με καφείνη, να τρως υγιεινά. Όλα τα παραπάνω είναι σωστές συμβουλές για έναν γενικότερα υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά να θυμάσαι πως αν έχεις κυτταρίτιδα αυτό δεν θα πρέπει να σε στεναχωρεί.

Για αρχή θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πως την εμφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμου παγκοσμίως, -εντάξει οι μεσογειακές γυναίκες έχουν μεγαλύτερη τάση γονιδιακά- και ακόμη και τα πιο γυμνασμένα κορμιά. Είναι στη φύση μας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε αποτρέπει από το να κυκλοφορείς με αυτοπεποίθηση στην παραλία ή να φοράς σορτς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το να αγαπήσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου είναι πρωταρχικό σου μέλημα. Το να την αντιμετωπίσεις έρχεται δεύτερο και με σκοπό την υιοθέτηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Δες στο φωτογραφικό gallery μερικές μόνο από τις διάσημες που έχουν κυτταρίτιδα και δεν ντρέπονται να κυκλοφορήσουν με μαγιο ή αποκαλυπτικά ρούχα ενώ ξέρουν πως ο φακός των paparazzi καραδοκεί...


Διαβάστε ακόμη: