Η Kim έχει κάνει πολλές τραγικές εμφανίσεις... αλλά αυτή είναι με διαφορά η χειρότερη!

Γωγώ Φούντα
Η Kim έχει κάνει πολλές τραγικές εμφανίσεις... αλλά αυτή είναι με διαφορά η χειρότερη!

Όχι δεν μπορεί να το έκανε και αυτό επίτηδες

Και πάνω που λέγαμε ότι η εφευρετικότητα και η φαντασία της Kim έχουν πια εξαντληθεί, όσον αφορά στα outfits πάντα, η reality star δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσει, κάνοντάς μας να μη βαριόμαστε ποτέ!

Η ζουμερή Kim λοιπόν, η οποία βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αυστραλία προκειμένου να συντροφεύσει τον καλό της Kanye στην περιοδεία του, επέστρεψε από τα ξένα καταπονημένη και εμφανώς κουρασμένη, και γι' αυτό την αμέσως επόμενη μέρα, έσπευσε στο δερματολόγο της προκειμένου να την... αναζωογονήσει!

Βγαίνοντας βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι εκτός από το λαμπερό της δέρμα, παρατηρήσαμε και το λαμπερό της κολάν, η μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς τα οπίσθια και το στρινγκ της, μιας και το ρούχο της ήταν εντελώς see through!

Έπειτα λοιπόν από μία σύντομη ψηφοφορία, καταλήξαμε ότι αυτό είναι το πιο τραγικό outfit της Kim, γιατί ενώ τις άλλες φορές τα πετάει επίτηδες όλα έξω, αυτή τη φορά μάλλον... ξεχάστηκε και βγήκε με το κολάν του ύπνου! Τώρα αν το έκανε ΚΑΙ αυτό επίτηδες, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Διαβάστε ακόμη:

Gosling & Mendez: To φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού που η Αμερική λατρεύει να μισεί

Διάσημη καλλονή του Hollywood, αγνώριστη χωρίς make up: Δείτε τη photo και θα καταλάβετε!