Που χάθηκε ο Clive Owen; Και τι παράξενο συμβαίνει στη ζωή του;

Γωγώ Φούντα
Που χάθηκε ο Clive Owen; Και τι παράξενο συμβαίνει στη ζωή του;

Ο σέξι star μας στέρησε αρκετό καιρό την παρουσία του, αλλά για καλό όλων μας επιστρέφει δυναμικά

Ο Clive Owen είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, άντρα και ηθοποιού. Είναι σέξι, μυστηριώδης, ταλαντούχος με μία υπέροχη βρετανική προφορά, η οποία κάνει τις γυναίκες κυριολεκτικά να τρελαίνονται. Είναι ο άνθρωπος που εξαφάνισε εντελώς τον Jude Law στην ταινία Closer, μιας και για άλλον πήγαμε να δούμε την ταινία, άλλον καψουρευτήκαμε όταν τελείωσε. Αφού λοιπόν σε αγαπάμε τόσο πολύ Clive, που έχεις εξαφανιστεί τόσο καιρό;

Λοιπόν ο Βρετανός star μπορεί να είχε χαθεί για λίγο καιρό, μπορεί να τον είχαμε πεθυμήσει και να τον αναζητούσαμε, αλλά επιστρέφει δυναμκά με μία συνέντευξη στο περιοδικό GQ όπου όχι μόνο αποκαλύπτει την ηλικία του, αλλά μιλά και για τη σεξουαλική του ζωή.

«50. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα αυτή την ηλικία και κυρίως δε φανταζόμουν τον εαυτό μου να είναι 50 ετών. Όσο για το sex... Γίνεται καλύτερο όσο μεγαλώνεις, κακά τα ψέματα», παραδέχεται. Το παράδοξο με τον άντρα αυτό βέβαια, δεν είναι ότι στα 50 του κάνει καλύτερο sex απ' ότι στα 25 του, λογικό, αλλά ότι παραμένει παντρεμένος και ερωτευμένος εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια με την ίδια γυναίκα (αυτό σηκώνει κουβέντα)!

Πάντως όσον αφορά στις 2 του κόρες, παραδέχεται ότι δεν τις αφήνει να βλέπουν ταινίες του όπως το Closer για παράδειγμα, γιατί τις θεωρεί ιδιαιτέρως προκλητικές. Ορίστε, και ωραίος, και σέξι, και πετυχημένος και καλός σύζυγος και πατέρας. Να ένας λόγος για τον οποίο οι 50άρηδες stars θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μας όσοι καλογυμνασμένοι 20άρηδες κι αν εμφανιστούν.