Oυπς τι έχουμε εδώ; Μήπως παχύναμε λιγάκι;

Γωγώ Φούντα
Oυπς τι έχουμε εδώ; Μήπως παχύναμε λιγάκι;

Γιατί εμείς οι γυναίκες δε χαμπαριάζουμε από παραπάνω κιλά

Τώρα μεταξύ μας: Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να ντυθείτε βιαστικά με αποτέλεσμα το φερμουάρ του τζιν σας να μείνει... κατεβασμένο και σε κάθε σας κίνηση να αποκαλύπτεται λίγη από την προσωπική σας αλήθεια; 'Η ακόμα χειρότερα, πόσες φορές δεν έχει συμβεί να μην σας κάνει το παντελόνι, κι εσείς από την μανία σας να το φορέσετε, να κάνετε εκπτώσεις αφήνοντας κάποια πράγματα στη φόρα;

Ναι είμαστε σίγουροι πολλές, αλλά ξέρετε κάτι; Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε γιατί αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Και στην προκειμένη εννοούμε αυτό της Selena Gomez, η οποία εθεάθη χαμογελαστή και απαστράπτουσα στο αεροδρόμιο του Los Angeles. Δυστυχώς βέβαια, οι δαιμόνιοι φωτογράφοι, εκτός από τη λάμψη και την ομορφιά της star, πρόσεξαν και κάτι άλλο, και αυτό ήταν τα... ανοιχτά της μαγαζιά, που έλεγαν και οι παππούδες μας.

Παρά το γεγονός βέβαια, του μικρού ατυχήματος, η Selena έδειχνε στιλάτη και μοδάτη, ενώ εκείνοι που είπαν ότι σα να τσούπωσε λιγάκι, κρίνονται ως κακοπροαίρετοι! Πάντως, επειδή εμείς κακοπροαίρετοι δεν είμαστε, αλλά από όραση πάμε καλά, προσέξαμε ότι όντως έβαλε λίγα κιλάκια, αλλά μάλλον μας αρέσει πολύ περισσότερο έτσι, διότι έτσι φαίνεται και πιο θηλυκή.

Όσο για το φερμουάρ, συγνώμη αλλά αν κι εμείς είχαμε χρυσοπληρώσει ένα παντελόνι, θα το φορούσαμε ακόμη κι αν δεν μας έκανε. Όχι ότι η Selena έχει οικονομική ανάγκη, αλλά λέμε τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Aυτό θα πει... sexy κοιλιά: Ποια star διαθέτει τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς;

Είπαμε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά ελπίζαμε σε μια πιο κομψή εμφάνιση!