Βeyonce-Jay Z: Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσβολή που έχει υποστεί ποτέ το ζεύγος

Γωγώ Φούντα
Βeyonce-Jay Z: Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσβολή που έχει υποστεί ποτέ το ζεύγος

Ένα ταξιδάκι ήθελαν να κάνουν, και τους βγήκε ξινό!

Νομίζατε ότι το ζεύγος Βeyonce και Jay Z είναι πασίγνωστο και παντοδύναμο και δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη τούτο που να μην το ξέρει; Kι εμείς αυτό νομίζαμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, διότι αποδείχθηκε τελικά ότι υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι αγνοούν παντελώς την ύπαρξή τους.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, το διάσημο ζεύγος, ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι, μαζί με την κορούλα τους Blue Ivy. Και τι κάνει κάθε τουρίστας που σέβεται τον εαυτό του όταν πηγαίνει σε μία ξένη χώρα; Μα φυσικά επισκέπτεται αξιοθέατα και μουσεία! Αυτό λοιπόν έκαναν και οι 2 stars, oi οποίοι βρέθηκαν στο μουσείο του Λούβρου, προκειμένου να εμπλουτίσουν τις πολιτιστικές τους γνώσεις.

Έλα όμως, που η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά, ο Jay Z κατάφερε να γίνει ταύρος μαινόμενος και να κινδυνεύει με πολλαπλά εγκεφαλικά από τα νεύρα. Ο λόγος; Ένας ανυποψίαστος Γάλλος τουρίστας, τόλμησε να ρωτήσει ποιος είναι όταν η φρουρά του star τον παραμέρισε προκειμένου να περάσει!

To θέμα στην προκειμένη, είναι ότι τα λόγια αυτά τα άκουσε και ο ίδιος ο διάσημος ράπερ, ο οποίος γύρισε μες στα νεύρα και του είπε: «Γιατί εσύ ποιος είσαι»; Το θετικό βέβαια στην όλη υπόθεση, είναι ότι κρατούσε την Blue Ivy στα χέρια του, κάτι που τον απέτρεψε να χειροδικήσει! Για τη Beyonce καλύτερα να μην ρωτήσετε. Προφανώς θα παρατηρούσε τη σκηνή αποσβολωμένη! Όπως κάνει πάντα άλλωστε.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Aniston ζηλεύει μανιωδώς την Jennifer Lopez: Δε θα πιστέψετε το λόγο!

Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τελικά χώρισαν ή όχι;