Mα τι συμβαίνει σε αυτό το κορίτσι; Η νέα εμφάνιση της Mischa Barton που προβλημάτισε

Γωγώ Φούντα
Mα τι συμβαίνει σε αυτό το κορίτσι; Η νέα εμφάνιση της Mischa Barton που προβλημάτισε

Tι συνέβη στην όμορφη star;

Δεν προλάβαμε να χαρούμε με την πρόοδό της και την ολοένα και πιο βελτιωμένη εικόνα και κυρίως ψυχολογία της, και τσουπ ήρθαν οι νέες της φωτογραφίες για να μας προβληματίσουν για ακόμη μία φορά.

Αναφερόμαστε στην Mischa Barton, η οποία υπήρξε από τα πιο όμορφα πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης και ένα από τα πιο ελπιδοφόρα αστέρια, χωρίς όμως να έχει την προβλεπόμενη πορεία, λόγω διαφόρων προβλημάτων, ψυχολογικών αλλά και εξαρτήσεων από ουσίες.

Ευτυχώς, τα τελευταία 2 χρόνια, η 28χρονη ηθοποιός είναι καλά στην υγεία της και έχει αρχίσει μάλιστα να γυρίζει και ταινίες, αλλά η εμφάνισή της λίγες μέρες πριν, φανερώνει ότι ίσως τελικά να μην είναι όλα και τόσο τέλεια. Με φόρμα και αθλητικό φανελάκι, εθεάθη στους δρόμους της California, βγαίνοντας προφανώς από κάποιο γυμναστήριο, ενώ τα παραπανίσια της κιλά, ήταν δυστυχώς αξιοπρόσεκτα, καθώς φαινόταν πιο γεμάτη από την τελευταία φορά που την είχαν φωτογραφίσει, λίγους μήνες πριν.

Πάντως, η ίδια δε σταματά να γράφει στο twitter της σχετικά με την υγιεινή διατροφή και γενικότερα τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τελευταία, κάνοντας σαφές ότι θέλει να αφήσει τις κακές συνήθειες και τα προβλήματα στο παρελθόν. Της ευχόμαστε να το καταφέρει!

Διαβάστε ακόμη:

Μα πόσο αδυνάτισε! Δείτε το «νέο» κορμί της Britney Spears

Την θέλει πίσω; Τι τρέχει με την Sarah Jessica Parker και τον Robert Downey Jr.;