Fergie: Μιλά για την πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα της που την έκανε ρεζίλι διεθνώς

Γωγώ Φούντα
Fergie: Μιλά για την πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα της που την έκανε ρεζίλι διεθνώς

Μήπως τη θυμάστε;

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να είστε σε δημόσιο χώρο, να έχετε σταμπάρει και ένα ωραίο παληκάρι κι έτσι όπως περπατάτε καμαρωτή καμαρωτή... να φάτε την πιο μεγαλοπρεπή τούμπα της ζωής σας; Είμαστε σίγουροι πολλές αλλά εκτός του ότι δεν είστε η μόνη, πρέπει να σας πούμε ότι υπάρχουν και χειρότερα!

Όπως ακριβώς αυτό που έπαθε η Fergie το 2005 κατά τη διάρκεια συναυλίας των Black Eyed Peas, και μάλιστα επί σκηνής! Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, μίλησε πρόσφατα σε εκπομπή για την πιο σιχαμερή στιγμή της ζωής της λέγοντας: «Είχε τόση πολλή κίνηση κι εμείς είχαμε αργήσει. Μόλις φτάσαμε μας είπαν να ανέβουμε κατευθείαν στη σκηνή, και δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω τουαλέτα. ΌΠως καταλαβαίνετε, λίγο η αδρεναλίνη, λίγο η ένταση... τα έκανα πάνω μου», αποκαλύπτει.

1415952225866 Image galleryImage THE BLACK EYED PEAS PERFO

Η ίδια βέβαια, παρόλο που πάντα για πολλούς θα είναι η τραγουδίστρια που... της έφυγαν επί σκηνής, φαίνεται να αδιαφορεί και να ετοιμάζει το δυναμικό της comeback στη δισκογραφία, ενώ όπως ανακοίνωσε στo νέο της δίσκο θα συνεργαστεί και με τη Nicki Minaj.

Πάντως να πούμε, ότι θέλει κότσια για να ξεπεράσεις ένα τέτοιο ρεζιλίκι και η Fergie μάλλον τα έχει!

Διαβάστε ακόμη:

Ουπς! Κάτι σας έφυγε. Δείτε τις πιο άτυχες στιγμές των stars

O Johnny Depp εμφανίστηκε στη σκηνή βραβείων ως άλλος... Ορέστης Μακρής!

H Eva Longoria είναι η πιο ακομπλεξάριστη star με... μαγιό: Δείτε γιατί!