«Θέλω να σκοτώσω τους γονείς μου»: Τα σοκαριστικά λόγια της star μας άφησαν άφωνους

«Θέλω να σκοτώσω τους γονείς μου»: Τα σοκαριστικά λόγια της star μας άφησαν άφωνους

Το ξέσπασμα της διάσημης που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δεν είναι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος του πλανήτη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το κορίτσι αυτό έχει δοκιμάσει τα πάντα. Αλκοόλ και καταχρήσεις στο φουλ! Η νοσηλεία της σε ψυχιατρείο δεν άργησε να έρθει! Έμεινε μέσα αρκετούς μήνες, αλλά μάλλον... δουλίτσα δεν έγινε. Οι πρόσφατες δηλώσεις της μας σόκαραν, μιας και στο στόχαστρό της πια είναι οι ίδιοι της οι γονείς!

Ο λόγος για την Amanda Bynes, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις γιατρών της πάσχει από μανιοκατάθλιψη και διπολική διαταραχή. Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα ανησυχητική (αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της).

Το TMZ, λοιπόν, έβγαλε στη φόρα μαγνητοσκοπημένη ομιλία της Bynes σε μια φίλη της. Συγκεκριμένα τόνισε: «Αν ο πατέρας σου ήταν ο πατέρας μου... τότε θα καταλάβαινες γιατί θα ήθελες να κόψεις τις φλέβες του. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει πώς επιθυμώ να τον δολοφονήσω. Δεν πιστεύω στη δολοφονία. Είναι ο χειρότερος άνθρωπος που ξέρω. Τίποτα δε θα μου χάριζε περισσότερη ικανοποίηση από το να του κόψω το λαιμό. Αυτό θέλω πραγματικά. Τίποτα δε θα με ευχαριστούσε περισσότερο από το να καλέσω τη μητέρα μου και να την απειλήσω πως θα τη σκοτώσω, θα της κόψω τις φλέβες και θα κάψω το σπίτι τους. Θα συνεχίσω να τονίζω παιδιά πως πραγματικά επιθυμώ να δολοφονήσω την οικογένειά μου. Έχουν πάρει τον έλεγχο των χρημάτων μου και για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν έχω τώρα χρήματα.»


Πραγματικά τα λόγια της σε αφήνουν άφωνο! Η ίδια η Bynes σημείωσε μέσω twitter πως τίποτα από αυτά δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Έκανε απλώς πλάκα. Είναι το καλύτερο παιδί και ποτέ δε θα έβλαπτε κανένα.

Δε μας πείθεις Αmanda! Κακό πρότυπο για τη νεολαία. Μήπως πρέπει πάλι να νοσηλευτεί; Για το δικό της καλό αλλά και των δικών της!

Διαβάστε ακόμα

Απέκτησαν δεύτερο παιδί αφού... χώρισαν: Ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε την έκπληξη;