H επανασύνδεση της χρονιάς: Μετά τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί;

Γωγώ Φούντα
H επανασύνδεση της χρονιάς: Μετά τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί;

Τα παιδιά αυτά μας έχουν μπερδέψει

Γίναμε μάρτυρες ανταλλαγής πυρών, δημόσιων καταρρεύσεων και φυσικά δακρύων, για τον πιο πολυσυζητημένο και φυσικά απροσδόκητο celebrity χωρισμό των τελευταίων χρόνων. Και πάνω που το χωνέψαμε, και είπαμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας, με βαριά καρδιά βέβαια, τώρα τα παιδιά την είδαν αλλιώς και έχουν αρχίσει τις... αγαπούλες!

Αναφερόμαστε στους Mariah Carey και Nick Cannon, οι οποίοι μπορεί 5 μήνες πριν να ανακοίνωναν το χωρισμό τους, και φυσικά την Mariah να δίνει συχνά πυκνά δημόσια show, μη μπορώντας να χωνέψει το κακό που τη βρήκε, αλλά να που το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται να απέδωσε καρπούς και κατάφερε να φέρει κοντά τους 2 αποξενωμένους συζύγους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το διάσημο πρώην ζεύγος δείπνησε μαζί ανήμερα των Ευχαριστιών, μαζί με τα 2 τους παιδιά στο σπίτι του Nick ενώ όπως δήλωσε, τα Χριστούγεννά του, θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένα στην Mariah και τα διδυμάκια τους.

Για επανασύνδεση φυσικά δεν έκαναν κουβέντα, αλλά ατομα από το περιβάλλον τους, είναι αρκετά αισιόδοξα για το τελικό αποτέλεσμα της... εορταστικής αυτής περιόδου. Λέτε η Mariah αντί για Πρωτοχρονιά να κάνει... Ανάσταση;

Διαβάστε ακόμη:

Κάποιος να βοηθήσει τον Μάρκο Σεφερλή που εγκατέλειψε το πρωινό στην μοίρα του!

Η μεγάλη ήττα της Sarah Jessica Parker: To φυσάει και δεν κρυώνει!

Η Lana Del Rey δε δείχνει έτσι πια! Δείτε το νέο της πρόσωπο