Eκδίκηση: Η 21χρονη κόρη των Τοm Cruise και Nicole Kidman τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Γωγώ Φούντα
Eκδίκηση: Η 21χρονη κόρη των Τοm Cruise και Nicole Kidman τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Η υιοθετημένη Isabella έκανε κάτι το οποίο μάλλον δεν θα αρέσει στους γονείς της

Η αλήθεια είναι, ότι μπορεί ένα παιδί που είναι αναγκασμένο να μεγαλώσει σε ιδρύματα, να είναι προτιμότερο να ζήσει με 2 γονείς, οι οποίοι δεν είναι και οι καλύτεροι, αλλά που θα του δώσουν, αν μη τι άλλο, σπίτι, εκπαίδευση και γενικότερα οικογενειακή θαλπωρή, αλλά όταν αυτοί οι γονείς, είναι οι Tom Cruise και Nicole Kidman, δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι το παραπάνω ισχύει.

Διότι μπορεί η 21χρονη πια Isabella, μετά το διαζύγιο των γονιών της να αποφάσισε να μείνει με το διάσημο πατέρα της, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί το γεγονός ότι η Nicole Kidman δεν υπολογίζει πια, ούτε την ίδια αλλά ούτε και τον αδερφό της Connor ως παιδιά της. Έτσι λοιπόν, αφού από την πλευρά της μητέρας η Isabella απέτυχε, και από την πλευρά του πατέρα βέβαια, διότι και ο Tom δε φημίζεται για τις... πατρικές του αρετές, αποφάσισε να τους γράψει κυριολεκτικά και απλά να κάνει τη ζωή της.

Έτσι λοιπόν, εκτός του ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι το οποίο καμία σχέση δεν έχει με όσα κάνουν οι διάσημοι γονείς της, έγινε hair stylist έπειτα από σπουδές στη σχολή του φημισμένου Vidal Sassoon, στη συνέχεια βρήκε αμέσως δουλειά σε φημισμένο hair salon, στο Λονδίνο! Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, δε δίστασε ούτε στιγμή να αφήσει τις ΗΠΑ και φυσικά την οικογένειά της, με την οποία μάλλον δεν είναι και πολύ δεμένη, και να μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα, στην οποία σύμφωνα με φήμες, κάνει τη ζωή της, διασκεδάζοντας με φίλους στα bars του Λονδίνου.

Μα τέτοια χυλόπιτα ο Tom και η Nicole; Και μάλιστα από το παιδί που μεγάλωσαν; Μάλλον έκαναν κάτι πολύ, μα πάρα πολύ λάθος.

Διαβάστε ακόμη:

To σοκ της ημέρας: «Είμαι τυφλή από το αριστερό μάτι έπειτα από επέμβαση λέιζερ»

Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν

Το είδαμε κι αυτό: Πασίγνωστη σταρ φόρεσε... sex toy αντί για κολιέ!