Νέα κόντρα στο Hollywood: H... νυν και η πρώην του Johnny Depp σφάζονται για χάρη του

Νέα κόντρα στο Hollywood: H... νυν και η πρώην του Johnny Depp σφάζονται για χάρη του

Τι συνέβη;

Πανικό έχει προκαλέσει για μία ακόμη φορά ο Johnny Depp. Η πρόσφατη εμφάνισή του στα Hollywood Film Awards, συζητήθηκε όσο καμιά. Πώς να περάσει άλλωστε απαρατήρητη η συμπεριφορά του; Ο γοητευτικός ηθοποιός έμοιαζε να είναι μεθυσμένος και όπως ήταν αναμενόμενο τα καυστικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν.


Δυστυχώς η σχέση του με την Amber Heard περνά κρίση και αυτό είναι αρκετό για να του ρίξει την ψυχολογία. Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για επικείμενο χωρισμό, μιας και η ξανθιά καλλονή δε δείχνει να... ωριμάζει! Λέγεται, λοιπόν, πως ο Depp θέλει να κάνουν παιδιά κι εκείνη το αρνείται πεισματικά. Πόσα προβλήματα να αντέξει ο δύσμοιρος είπε να το ρίξει στο... ποτό.


Οι τελευταίες του εμφανίσεις έκαναν έξαλλη την πρώην σύντροφό του Vanessa Paradis, η οποία και δε θέλει να βλέπει τον Johnny σε αυτή την κατάσταση. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τη νυν σύντροφό του πως εκείνη ευθύνεται για την κατάστασή του! Η Paradis θεωρεί πως η Amber έχει δημιουργήσει τρομερές ανασφάλειες στον πετυχημένο ηθοποιό και για αυτό το λόγο καταφεύγει (πάλι) στο ποτό. Επιπλέον, ισχυρίζεται πως η Heard δεν είναι δυνατή και ώριμη να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση!


Ουπς! Πόλεμος μας μυρίζεται εδώ. Νυν και πρώην σε κόντρα. Άραγε θα απαντήσει η Amber; Αναμένουμε.

Διαβάστε ακόμα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημου ζευγαριού μετά τον μυστικό του αρραβώνα