Μας κοροϊδεύουν; Μας σόκαραν με το χωρισμό τους και τώρα κοιμούνται και πάλι... μαζί!

Μας κοροϊδεύουν; Μας σόκαραν με το χωρισμό τους και τώρα κοιμούνται και πάλι... μαζί!

Ποιο διάσημο ζευγάρι τα έχει κάνει... κουλουβάχατα;

Στο άκουσμα της είδησης του χωρισμού τους όλοι είχαμε μείνει άφωνοι. Κακά τα ψέματα, αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και ήρεμα ζευγάρια της showbiz. Δεν προκαλούσαν με την προσωπική τους ζωή και φυσικά φρόντιζαν να περνούν όμορφες στιγμές με τα παιδάκια τους. Τι συνέβη και αποφάσισαν να το... διαλύσουν ποτέ δε μάθαμε. Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής εμφανίστηκε με άλλη και φυσικά έκανε έξαλλη την πρώην σύζυγό του. Μαντέψατε ποιοι είναι;

Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow και τον Chris Martin, του οποίου το καυτό ειδύλλιο με την Jennifer Lawrence φαίνεται πως έχει λάβει τέλος. Δημοσιεύματα θέλουν την όμορφη Lawrence αγανακτισμένη, καθώς ο Chris την έχει σε... δεύτερη μοίρα. Ο frontman των Coldplay λέγεται πως έχει αφήσει περιθώρια στην πρώην (;) σύζυγό του Gwyneth να κάνει κουμάντο στη ζωή του. Η Paltrow έκανε τα αδύνατα δυνατά να τους χωρίσει και φυσικά (σύμφωνα με τις φήμες) τα κατάφερε!


Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά φαίνεται πως ήδη απολαμβάνει (και πάλι) την αγκαλιά του Chris. Δημοσιεύματα τους θέλουν και πάλι μαζί. Το ζευγάρι κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι και προγραμματίζει κοινά ταξίδια. Σε πρόσφατο ταξίδι τους στο Τέξας, προσπάθησαν να κρυφτούν από τους paparazzi αλλά δεν τα κατάφεραν! Δεν υπήρχε καμία αμηχανία μεταξύ τους και έδειχναν να είναι πολύ τρυφεροί μεταξύ τους. Λίγες ημέρες μετά εμφανίστηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη, όπου και πήγαν να υποστηρίξουν την καλή τους φίλη Cameron Diaz στο Saturday Night Live.


Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους κανείς δε γνωρίζει. Είναι και πάλι ζευγάρι ή απλώς δύο καλοί φίλοι; Ο χρόνος θα μας λύσει όλες μας τις απορίες. Stay tuned!

Διαβάστε ακόμα

Έρωτας στα γυρίσματα: Είναι αυτό το νέο hot και σέξι ζευγάρι του Hollywood;

Οι φωτογραφίες της ντροπής: Η τελευταία μεγάλη star σχεδόν ετοιμοθάνατη!