Ένα σοκ το πάθαμε! Ποια star εμφανίστηκε φορώντας το jacket της... 6χρονης κόρης της;

Γωγώ Φούντα
Ένα σοκ το πάθαμε! Ποια star εμφανίστηκε φορώντας το jacket της... 6χρονης κόρης της;

Μήπως να φας λίγο; Μία πρόταση κάνουμε εμείς

H αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη celebrity τα τελευταία χρόνια απασχολεί αρκετά με τις διατροφικές της συνήθειες και την ολοένα και πιο αδύνατη-σε ανησυχητικό πάντα σημείο-σιλουέτα της. Όσο βέβαια κι αν δεν το πιστεύετε, ή να το έχετε ξεχάσει, σας υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει με αρκετά παραπανίσια κιλά, κάτι που βέβαια την ώθησε τελικά κάποια χρόνια μετά, και έπειτα από εξαντλητικές δίαιτες, στα 33 της να μοιάζει με μικρό κοριτσάκι!

Το οποίο βέβαια, είναι ωραίο να στο λένε, για το πρόσωπο και το δέρμα σου, αλλά στην περίπτωση της Nicole Ritchie το μόνο κοριτσίστικο πάνω της είναι το σώμα και το... τζάκετ της κόρης της! Η πρώην reality star λοιπόν, εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση φορώντας ένα ροζ πανωφόρι το οποίο όπως διευκρίνισε ήταν της... 6χρονης κόρης της Harlow.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ήταν λίγα τα επικριτικά σχόλια που ακολούθησαν, κατηγορώντας τη Nicole, για ακόμη μία φορά, ότι προωθεί την ανορεξία και επηρεάζει τα μικρά κορίτσια! Βέβαια, η μόνιμη απορία μας είναι, γιατί να επηρεάζει η Nicole τα νέα κορίτσια και όχι η Beyonce, και γιατί μία γυναίκα, δεν μπορεί να είναι απλά μικροκαμωμένη και να μοιάζει περισσότερο με κορίτσι. Και χωρίς να αντιμετωπίζει διατροφικές διαταραχές!

Αφήστε δε που τα παιδικά σχέδια είναι πιο οικονομικά, και συνήθως ακριβώς ίδια με τα υπόλοιπα. Βέβαια στην περίπτωση της Nicole, το θέμα δεν είναι τα χρήματα αλλά η κίνηση. Πάντως, για να την υποστηρίξουμε και λίγο, το βλέπουμε μπόλικο το γουνάκι. Μήπως της μικρής της είναι μεγάλο και η μανούλα είπε να μην πάει χαμένο;

Διαβάστε ακόμη:

Το χάσαμε το κορμί πάλι: Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε νέα αγαπημένη;

Φταίει ο έρωτας; Αρραβωνιάστηκαν μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης!