Ποια Jennifer Lawrence; Δείτε γιατί ο σωματοφύλακάς της κλέβει τα φλας σε κάθε εμφάνιση!

Ποια Jennifer Lawrence; Δείτε γιατί ο σωματοφύλακάς της κλέβει τα φλας σε κάθε εμφάνιση!

Μήπως ξεπέρασε τον Chris Martin με τη βοήθειά του;

rs 634x1024-141217131413-634.Jennifer-Lawrence-Bodyguard-JR-121714

Με ένα Όσκαρ στο βιογραφικό της, δεκάδες βραβεία για το υποκριτικό της ταλέντο, εκατοντάδες εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά και με τον τίτλο της πιο ταλαντούχας ηθοποιού της γενιάς της, τι άλλο θα μπορούσε από τη ζωή της;

Έναν όμορφο σωματοφύλακα να την φυλάει; Και η ευχή της έγινε πραγματικότητα!

Ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία δίπλα στην J.Law είναι ο γοητευτικός, πάντα καλοντυμένος και αγέλαστος κύριος της προσωπικής της ασφαλείας που φροντίζει να μετακινείται η ηθοποιός με ηρεμία και ασφάλεια.

Ο σωματοφύλακας έχει τραβήξει τα βλέμματα των φωτογράφων και πλέον φροντίζουν σε κάθε λήψη της ηθοποιού να είναι και αυτός μέσα!Το όνομά του ακόμα δεν το γνωρίζουμε, αλλά από τη φωτογραφία είναι σαφές πως πρόκειται για ένα σέξι αγόρι, μικρός σε ηλικία και πάρα πολύ σοβαρός στη δουλειά του! Μετά τον χωρισμό της με τον Chris Martin η Lawrence αποκλείεται να μην έχει προσέεξει τα χαρίσματα του σωματοφύλακά της.


Εντάξει, γνωρίζουμε πως δεν είναι καλή ιδέα να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που δουλεύεις, αλλά μήπως θα μπορούσε η Lawrence να κάνει μια εξαίρεση; Νομίζουμε ότι ταιριάζουν!

Διαβάστε ακόμη:

Όλο και πιο μεγάλη η κοιλίτσα της Μίλα Γιόβοβιτς (φωτογραφίες)

64χρονος star καλωσόρισε το... 9ο παιδί του! Μαντεύετε ποιος είναι;