Ισμήνη Νταφοπούλου: Η πιο όμορφη Ελληνίδα ετοιμάζει βαλίτσες για το Μις Υφήλιος 2014!

Ισμήνη Νταφοπούλου: Η πιο όμορφη Ελληνίδα ετοιμάζει βαλίτσες για το Μις Υφήλιος 2014!

Η "δικιά μας" Ισμήνη, πετάει για την κορυφή! 

Για ακόμη μία χρονιά η χώρα μας θα συμμετάσχει επάξια στη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου ομορφιάς Miss Universe 2014 με τη συμμετοχή της ελληνίδας καλλονής Ισμήνης Νταφοπούλου- που την παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα να δίνει έξυπνα tips&tricks ομορφιάς μέσα από το blog της Beauty Home Videos εδώ, στο Queen.gr!

Πριν μερικούς μήνες – τον Ιούνιο του 2014- η Ισμήνη κατέκτησε τον τίτλο της Miss Greece Universe 2014 και ήδη έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της για τη συμμετοχή της σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς παγκοσμίως. 'Ετσι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου η Ισμήνη πρόκειται να ταξιδέψει στο ηλιόλουστο Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου θα συναντηθεί με τις υπόλοιπες 87 υποψήφιες, προκειμένου να αναμετρηθούν για τον μεγάλο τίτλο. Το πρόγραμμά της προβλέπεται αυστηρό και γεμάτο από επισκέψεις, γεύματα, φωτογραφήσεις και πρόβες, και ελπιζουμε πως θα βρει λιγο χρόνο για να μας στέλνει snapshots από όλα αυτά που θα συμβαίνουν εκει!

ism21

Η Ισμήνη με φόρεμα του οίκου "Kathy Heyndels" που επέλεξε να πάρει μαζί της στο Μαϊάμι

H 25 χρονη Ισμήνη έχει αποφοιτήσει από την Παιδαγωγική Ακαδημία του πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και το όνειρό της είναι να γίνει μία πετυχημένη παιδαγωγός. Μεγάλωσε στη Καρδίτσα, ενώ διέπρεψε από νωρίς στο χώρο της μόδας και του modeling. Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση με κεντρικό πρόσωπο τα παιδιά και τις γυναίκες. Δραστήρια επαγγελματικά, αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του μεγάλου ηλεκτρονικού κατάστηματος "Femall". Ο επόμενος σημαντικός της στόχος είναι η διεθνής αναμέτρησή της στο στίβο της ομορφιάς. Ήδη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της, τα προγνωστικά μιλούν με τα θετικότερα σχόλια, ενώ τη τοποθετούν ψηλά στην κατάταξη. Με όπλα της την κατάλληλη προετοιμασία και εξοπλισμένη με μια σειρά από υπέροχα cocktail φορέματα και τουαλέτες της εξαίρετης σχεδιάστριας μόδας Τάνιας Χριστοφοράτου, με εθνική στολή Kathy Heyndels καθώς και με sur mesure υποδήματα ειδικά σχεδιασμένα για την Ισμήνη από την εταιρία Sante, είναι πλέον έτοιμη να διεκδικήσει μία θέση στη νικήτρια 15αδα.

Ο 63ος παγκόσμιος διαγωνισμός πρόκειται να διεξαχθεί με καθυστέρηση, αφού όλοι μιλούν για οικονομικά και διαχειριστικά προβλήματα τα οποία προκάλεσαν δυσκολίες στην εύρεση φιλοξενούσας χώρας. Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι δυσαρεστημένες αρκετές χώρες αφού τα τελευταία χρόνια ο Donald Trump επιμένει να εκλέγει νικήτριες κατά κύριο λόγο από την Λ. Αμερική, προς δυσαρέσκεια πολλών άλλων χωρών.Τελικά ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα εντός συνόρων και συγκεκριμένα στη πόλη Doral όπου ο D.Trump έχει συμφέροντα και συνεργασίες - μερικές εβδομάδες μετά την εκπνοή του χρόνου.

ism31

Η Ισμήνη, με τη σχεδιάστρια που της ετοίμασε πολλά από τα ρούχα που θα πάρει μαζί της στη μεγάλη διοργάνωση, Τάνια Χριστοφοράτου

Η μέρα του μεγάλου τελικού έχει οριστεί η 25η Ιανουαρίου ο οποίος θα προβληθεί σε όλη την ήπειρο της Αμερικής ζωντανά μέσω του καναλιού NBC, ενώ θα προβάλεται ταυτόχρονα και διαδυκτιακά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του διαγωνισμού www.missuniverse.com.


Δεν μένουν παρά λίγες μόνο εβδομάδες μέχρι να απολαύσουμε ένα ακόμη θαυμάσιο τηλεοπτικό θέαμα με διάσημους καλεσμένους και να μάθουμε ποια καλλονή θα στέψει η 26χρονη Βενεζουελάνα Gabriela Isler με τον τίτλο της Miss Universe 2014.

Καλή επιτυχία Ισμήνη!