Η κυρία αυτή έχει υπάρξει το απόλυτο sex symbol της Αμερικής! Σας λέει κάτι;

Γωγώ Φούντα
Η κυρία αυτή έχει υπάρξει το απόλυτο sex symbol της Αμερικής! Σας λέει κάτι;

Σαφώς μεγάλωσε, αλλά τέτοια... δραστική αλλαγή;

Ε ναι προφανώς και δεν υπάρχει άνθρωπος γύρω στα 30 που να μην έχει δει έστω και ένα επεισόδιο του θρυλικού Baywatch, όχι τόσο για την πλοκή, η οποία ήταν κάπως... γραφική τις περισσότερες φορές, αλλά για τα εντυπωσιακά κυρίως παρουσιαστικά που διέθεταν οι περισσότεροι πρωταγωνιστές!

Μία από αυτές λοιπόν, ίσως και πιο αγαπητή και ποθητή από την Pamela Anderson, ναι αυτό ήταν το αποτέλεσμα έπειτα από ένα μίνι γκάλοπ, ήταν και η Yasmine Bleeth ή αλλιώς Caroline Holden, η οποία φόρεσε το χαρακτηριστικό κόκκινο μαγιό για τρεις μόνο σεζόν, αλλά κατάφερε να μείνει... αξέχαστη!

Τα μπλε της μάτια, τα μακριά καστανά μαλλιά της και φυσικά οι σέξι της καμπύλες, την είχαν αναδείξει σε sex symbol της εποχής, αλλά δυστυχώς σήμερα, στα 45 της μόλις χρόνια, δεν τη λες και μεγάλη, όλα αυτά... μάλλον έχουν εξαφανιστεί! Η πρώην ναυαγοσώστρια λοιπόν, εμφανίστηκε μαζί με το σύζυγό της Paul Cerrito σε παραλία της California για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, και ειλικρινά και να μας πλήρωναν δεν υπήρχε περίπτωση να την αναγνωρίσουμε.

Με πολλά περιττά κιλά, και φαρδιά ρούχα, δε θύμιζε σε τίποτα τη σέξι Caroline, ενώ δεν είναι και κρυφή η περιπέτειά της με τα ναρκωτικά, οι συνεχείς της συλλήψεις αλλά και η απόλυσή της από το Baywatch λόγω του εθισμού της αυτού.

Εντάξει ο χρόνος είναι αμείλικτος, αλλά μερικές φορές πολύ στενοχωριόμαστε να βλέπουμε τα sex symbols των '90s να παρατάνε τους εαυτούς τους. Κρίμα βρε παιδιά. Πολύ κρίμα!

Διαβάστε ακόμη:

Έκαναν... ποδαρικό με επανασύνδεση;Η κοινή εμφάνισή τους ένα χρόνο μετά τον χωρισμό!

Διάσημες κυρίες έβγαλαν selfies χωρίς μακιγιάζ. Δείτε τις και κρίνετε