Μας έχουν τρελάνει! Το πιο αναποφάσιστο ζευγάρι της showbiz είναι ξανά μαζί

Ερμιόνη Σαρρή
Μας έχουν τρελάνει! Το πιο αναποφάσιστο ζευγάρι της showbiz είναι ξανά μαζί

Νέα επανασύνδεση μετά από ένα χρόνο περίπου

Δεν άντεξαν πάνω από ένα χρόνο χωριστά και το διάσημο ζευγάρι κυκλοφορεί και πάλι μαζί. Άλλωστε έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές... πάθους και το μόνο που δεν τους άξιζε ήταν ένα άδοξο τέλος. Τόσο αυτός όσο και αυτοί δήλωναν φουλ ερωτευμένοι και όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν καταλάβαμε πως κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια.


Katy Perry και John Mayer δείπνησαν μαζί. Ο έρωτας άλλωστε περνάει πρώτα από το στομάχι. Μπορεί να μην αντάλλαξαν δημόσια φιλάκια, αλλά οι κινήσεις τους τα έλεγαν όλα. Μπήκαν χεράκι χεράκι σε εστιατόριο του Λος Άντζελες και τους άφησαν όλους με την απορία για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Φίλοι πάντως δε νομίζω να θυμήθηκαν να γίνουν μετά από τόσο καιρό.Να πούμε την αλήθεια τέτοιοι έρωτες δε σβήνουν ποτέ. Έχουν τα πάνω τους, τα κάτω τους, αλλά δύσκολα κάποιος από τους δύο ανοίγει την πόρτα και την κλείνει... οριστικά. Άτιμο πράγμα αυτά τα βελάκια, σε χτυπάνε και δεν ξεκολλάνε. Το ίδιο μάλλον πρέπει να πιστεύει και η τραγουδίστρια.


Λίγες ημέρες πριν, σύμφωνα με την Page Six της New York Post το ζευγάρι είχε επισκεφτεί και το σπίτι ενός φίλου τους και ύστερα κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της... κυρίας. Το είχαμε υποψιαστεί, αλλά τώρα το... υπογράφουμε. Οπότε, τα νέα είναι ευχάριστα και ελπίζουμε να μην τους ξαναδούμε χώρια. Αφού αγαπιούνται, γιατί να ταλαιπωρούνται έτσι. Απολαύστε το καλέ και αφήστε τις γκρίνιες και τις διαφωνίες.

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο γλυκό φιλί που έχει δώσει ποτέ η Megan Fox: Ποιος να είναι άραγε ο τυχερός;

Jennifer Lopez: Τελικά είναι και πάλι μαζί με τον Casper Smart;