Όταν το παρελθόν συναντάει το παρόν! Διάσημοι που είναι ολόιδιοι με τα... παιδιά τους

Ερμιόνη Σαρρή
Όταν το παρελθόν συναντάει το παρόν! Διάσημοι που είναι ολόιδιοι με τα... παιδιά τους

Δείτε τις παιδικές τους φωτογραφίες και... θαυμάστε τους

Τα γονίδια είναι άτιμο πράγμα. Δεν είναι λίγες οι διαφωνίες μεταξύ συγγενών και φίλων για το που μοιάζει το παιδί. Άλλοι λένε πως είναι φτυστό ο μπαμπάς και άλλοι η μαμά. Όταν όμως οι γονείς είναι διάσημοι, το δίλημμα είναι ακόμη πιο μεγάλο. Και όμως εμείς ανακαλύψαμε μερικές φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια των αγαπημένων μας σταρ και σοκαριστήκαμε με την ομοιότητα που έχουν με τα... παιδιά τους.

Kim Kardashian – North West

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως το πιο διάσημο μωρό- και πολυσυζητημένο- μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της Kanye West, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία θα σας πείσει για το αντίθετο. Μαμά και κόρη είναι ίδιες. Δε σας κρύβουμε πως αρχικά μπερδευτήκαμε για το ποια είναι ποια. Από τα μάτια, το στόμα μέχρι και τα μάγουλα, η North μας επιβεβαιώνει πως είναι πιστό αντίγραφο της διάσημης μαμάς της.

kim-kardashian-north-west-baby-photo

Angelina Jolie – Shiloh

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε ασχοληθεί με την μικρή κόρη της Angelina Jolie και την επιθυμία της να τη φωνάζουν... John. Θα το προσπεράσουμε, αφού το 8χρονο κορίτσι ακόμη και με κουστούμι είναι απλά ένας άγγελος. Έχει τα μάτια της ηθοποιού και φυσικά τα πολυπόθητα... χείλη της. Πραγματικά πιστεύουμε πως όταν μεγαλώσει, θα βασανίσει πολλούς άντρες – με καλό σκοπό πάντα-.

shiloh-angelina-jolie-baby-photo

Nicole Richie- Harlow

Αν δε φορούσαν διαφορετικό φόρεμα, θα πιστεύαμε πως είναι το ίδιο παιδί. Και όμως έχουν τραβηχτεί με μερικές δεκαετίες διαφορά. Στα αριστερά βλέπουμε τη μαμά Nicole Richie το 1980 και δεξιά την εξάχρονη κόρη της , Harlow. Μα καλά ούτε ένα σημάδι του Joel Madden; Τσάμπα ο κόπος του δηλαδή.

nicole-richie-harlow-baby-photo

Prince Williams – Prince George

Μπαμπάς και γιος μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό. Και το πιο χαρακτηριστικό τους-και γοητευτικό θα λέγαμε- είναι τα ροζουλί τους μαγουλάκια. Το βασιλικό μωρό είναι ίδιο με τον μπαμπά του William και αναμένουμε πως και πώς να δούμε μήπως στο δεύτερο, η Kate σταθεί λίγο πιο τυχερή.

prince-william-prince-george-baby-photo

Jessica Simpson- Maxwell

Η σχεδιάστρια μόδας πραγματικά είναι φτυστή η κορούλα της Maxwell. Δύο ξανθοί άγγελοι μέσα στο ίδιο σπίτι, μόνο περήφανο θα μπορούσαν να κάνουν το μπαμπά της οικογένειας. Ελπίζουμε να συνδυάσει την ομορφιά της καλλονής μαμάς της και τις αθλητικές επιδόσεις του μπαμπά της, Eric Johnson.

jessica-simpson-maxwell-baby-photo

Διαβάστε ακόμα:

Τελικά είναι ή δεν είναι; Νέα εμφάνιση της Beyoncé πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Jennifer Aniston περνάει στην αντεπίθεση: Αποδεικνύει πως είναι η πιο cool σταρ

Σκληρό: Ποια διάσημη ηθοποιός «καταδίκασε» την ίδια της την αδερφή;