Οι ηθοποιοί βραβεύουν ηθοποιούς: τι θα δούμε στα SAG Awards;

Οι ηθοποιοί βραβεύουν ηθοποιούς: τι θα δούμε στα SAG Awards;

Για 19η χρονιά σε αποκλειστική live μετάδοση η 21η τελετή απονομής 


Η σεζόν του red carpet έχει ξεκινήσει για τα καλά. Μετά τις Χρυσές Σφαίρες, σειρά έχουν τα βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών και φέτος, για 19η χρονιά, η 21η τελετή απονομής θα προβληθεί live στα κανάλια Novacinema!

The Normal Heart

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Νοva θα παρακολουθήσουν τα φετινά SAG Awards την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στις 03:00, ξημερώματα Δευτέρας, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ενώ οι live μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από τις 01:00 στο E! Entertainment, που θα βρεθεί στο λαμπερό κόκκινο χαλί.

Ένα από τα highlights των φετινών SAG Awards, που προβάλλονται για 19η χρονιά από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, είναι η βράβευση της ηθοποιού και τραγουδίστριας Debbie Reynolds με το βραβείο συνολικής προσφοράς, που απονέμεται κάθε χρονιά. Η τελετή θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση με ελληνικούς υποτίτλους από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 22:00, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Game Of Thrones

Οι περισσότερες από τις φετινές ταινίες που συγκεντρώνουν υποψηφιότητες στα φετινά SAG Awards, θα μεταδοθούν σε Α' τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema, όπως οι παραγωγές «Foxcatcher», «The Imitation Game» και «Cake». Επίσης, οι υποψήφιες παραγωγές «Ξενοδοχείο Grand Budapest», «Olive Kitteridge» και «The Normal Heart» της ΗΒΟ, προβάλλονται ήδη στα κανάλια Novacinema.

Η ΗΒΟ ξεχωρίζει επίσης στις υποψηφιότητες με τις δημοφιλείς σειρές «Game of Thrones», «True Detective» και «Boardwalk Empire», που απολαμβάνουν αποκλειστικά στην Ελλάδα οι συνδρομητές των Novacinema. Υποψήφιες είναι όμως και πολύ επιτυχημένες σειρές που προβάλλονται στη Nova μέσω των καναλιών FOX και FΟΧ Life, όπως «Homeland», «How Τo Get Αway With Murder» και «Modern Family».

Τέλος, με αφορμή τη μετάδοση της 21ης τελετής απονομής των SAG Awards, τα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 HD θα παρουσιάσουν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα με ταινίες βασισμένες σε αληθινές ιστορίες, που διακρίθηκαν στο παρελθόν στα βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών. Θα προβληθούν οι παραγωγές «Rush» (18:10), «Phil Spector» (20:20), «Οδηγός Διαπλοκής» (22:00) και «Monster» (00:25).

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

DPG Network