Της κολάσεως: Οι δύο διάσημες αδερφές στα μαχαίρια για αυτόν τον... άντρα

Ερμιόνη Σαρρή
Της κολάσεως: Οι δύο διάσημες αδερφές στα μαχαίρια για αυτόν τον... άντρα

Τι άλλο πια θα δούμε

Και όμως η ζωή αποτελεί τον καλύτερο κινηματογράφο. Τι νομίζετε άλλωστε, μέχρι και οι πιο διάσημοι σεναριογράφοι έχουν εμπνευστεί τις ταινίες τους από αληθινές ιστορίες και περιστατικά που συμβαίνουν στη διπλανή μας πόρτα. Εντάξει οι συγκεκριμένοι μπορεί να μην είναι γείτονες μας -συγνώμη αλλά δε θα το θέλαμε κιόλας-, αλλά τους ζούμε λες και μένουν στο από πάνω διαμέρισμα.

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, σίγουρα θα βρεις την οικογένεια Kardashian και τα καμώματά της. Το δράμα που ζει, λοιπόν, η Kourtney Kardashian με τον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, Scott Disick το ξέρουμε όλοι. O άτακτος όμως μπαμπάς αποφάσισε να πάρει τη βαλίτσα του και να την κάνει για το σπίτι της... Khloe Kardashian, καθώς η σύντροφός του δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες του. Ξέρετε τώρα, δεν τον αφήνει να βγαίνει, να πίνει και να γνωρίζει γυναίκες. Μα τι κακό και αυτό.

ScottDisickKourtneyKardashianScottDisickkgRsNLYH7rxl

Η Kourtney Kardashian και ο σύντροφός της Scott Disick

Η μετακόμιση όμως αυτή άναψε νέες φωτιές και διαμάχες μέσα στην οικογένεια. Μην ξεχνάτε κιόλας και τις φήμες που είχαν δει κάποτε το φως της δημοσιότητας πως Scott και Khloe είχαν ένα φλερτ. Όπως καταλαβαίνετε η μαμά Kourtney έχει εξαγριωθεί και με τους δυο τους, μιας και η αδερφή και ο σύντροφός της έχουν βαλθεί να την τρελάνουν.

KhloeKardashianScottDisickCelebritySocialk--DvaJRn2ml

Η Khloe Kardashian και ο Scott Disick

Αυτοί ανεβάζουν selfie φωτογραφίες και καλοπερνάνε και εκείνη τρέχει και δε φτάνει. Αυτός ζει σαν ελεύθερο πουλί και η ίδια της η αδερφή τον στηρίζει. Ήμαρτον, δηλαδή, εσύ να προσπαθείς να τον φέρεις στον ίσιο το δρόμο και εκείνη να τον ποστάρει στο instagram και να γράφει η... Λαίδη και ο Άρχοντας.

photo 3scott

Τι να σου πούμε και εμείς, βαθιές αναπνοές και όλα θα λυθούν!

Διαβάστε ακόμα:

Ο χωρισμός πέρασε και δεν... άγγιξε: Η εμφάνιση της Irina Shayk που θα σας αφήσει άφωνους

Νίκησε την ανορεξία και πλέον διαθέτει ένα υγιές κορμί: Η star επιτέλους τα κατάφερε!