Η Britney φωτογραφίζεται ξανά:Δείτε την αυτή τη φορά με σέξι εσώρουχα και χωρίς photoshop

Ερμιόνη Σαρρή
Η Britney φωτογραφίζεται ξανά:Δείτε την αυτή τη φορά με σέξι εσώρουχα και χωρίς photoshop

Πώς σας φαίνεται;

Επιτελούς το κορίτσι μας έβαλε μυαλό. Εντάξει, γενικώς ξέρουμε πως οι κυρίες της showbiz έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στο photoshop, αφού κάθε τους ατέλεια αποτελεί για αυτές... εμμονή. Καμία γυναίκα βέβαια δεν είναι εξοικειωμένη με την κυτταρίτιδα ή το σωσίβιο γύρω από την κοιλιά της, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να μη σε γνωρίζουν ούτε οι δικοί σου άνθρωποι, τότε αυτό κρίνεται ως... υπερβολή.

Η τελευταία όμως φωτογράφιση της Britney Spears για την Intimate Collection της μας ικανοποίησε αρκετά και οφείλουμε να τη χειροκροτήσουμε. Ποιος σου είπε βρε Brit ότι θέλουμε να σε βλέπουμε πετσί και κόκαλο; Τα πάχη σου τα κάλλη σου και φυσικά εμείς μαζί σου. Γυναίκες ενωμένες, ποτέ νικημένες θα θέλαμε να σου πούμε.

britney-spears-lingerie-line--01

Η νέα επιχειρηματική κίνηση της τραγουδίστριας έχει μπει στην τελική της ευθεία και η φωτογράφιση των εσωρούχων της προμηνύει ρεκόρ... πωλήσεων. Τόσο το μοντέλο Brit όσο και τα σχέδια είναι άκρως σέξι. Αχ αυτός ο Charlie Ebersol! Ήρθε στη ζωή της και έφερε τα πάνω κάτω- με την καλή έννοια πάντα-.

britney-spears-lingerie-line--03

Επιτέλους βλέπουμε ένα υγιές σώμα με τις τέλειες καμπύλες και φυσικά μακριά από τα ανορεξικά πρότυπα. Μήπως να το σκέφτονταν και οι υπόλοιποι σχεδιαστές εσωρούχων;Όχι τίποτα άλλο, αλλά να τσιμπάμε και εμείς το κατιτίς μας δίχως τύψεις!

Διαβάστε ακόμα:

Πού πας καλή μου; Με ψηλοτάκουνα και κολάν η σταρ στο... ζωολογικό κήπο!

Συγνώμη που τις πάει; Διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε μόνο(!) με... 12 βαλίτσες

Αντέχετε; Δείτε την Pippa Middleton να κυκλοφορεί με το μαγιό της!