Μα τόση κατινιά πια; Beyonce και Kim έγιναν κολλητές για τον πιο τραγικό λόγο

Γωγώ Φούντα
Μα τόση κατινιά πια; Beyonce και Kim έγιναν κολλητές για τον πιο τραγικό λόγο

Και καλά η Kim! Eσύ Beyonce γιατί;

Ως γνωστόν, η Beyonce και η Kim Kardashian δεν είναι όσο να πεις και οι καλύτερες φίλες. Για να είμαστε μάλλον και πιο ακριβείς, η Kim θέλει, αλλά η Bey εδώ και αρκετά χρόνια τη σνομπάρει επιδεικτικά, με τη δικαιολογία ότι κάνει κακό στη δημόσια εικόνα της. Αποκορύφωμα φυσικά ήταν το ότι το ζεύγος Carter δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γάμο των Kim και Kanye, παρόλο που ο Jay Z θα γινόταν κουμπάρος-εντάξει πόσο αστείο!

Rihanna-and-Beyonce-Roc-Nation-brunch c8bec

Και πάνω που είχαμε χάσει κάθε ελπίδα για τα 2 αυτά κορίτσια, ήρθε μία νέα είδηση να μας αιφνιδιάσει, να μας σοκάρει και να μας κάνει να αναρωτηθούμε τι στο καλό μπορεί να σκέφτεται-η Beyonce πάντα!

kim-kardashian-rihanna f0168

Λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια και η διάσημη just, οργανώνουν κοινό μέτωπο κατά της Rihanna, η οποία θεωρούν ότι έχει βάλει σκοπό ζωής να τους φάει τους άντρες. Από την μία ο Jay Z ο οποίος έχει καυγαδίσει ουκ ολίγες φορές με την καλή του για την άτακτη RiRi και την αδυναμία που της δείχνει, και από την άλλη ο Kanye, o oποίος πρόσφατα συνεργάστηκε μαζί της και δήλωσε ενθουσιασμένος.

jay rihanna 3 d3c75

Ε πολύ θέλει ο άνθρωπος; Ξύπνησε η σκύλα μέσα τους και ποιος τις είδε και δεν τις φοβήθηκε! Και τι αποφάσισαν λοιπόν; Αποφάσισαν να κρατήσουν την Rihanna μακριά από τις οικογένειές τους. Εκδρομές, ταξίδια, βραδιές με φίλους, είναι μέσα στο σχέδιο των δαιμόνιων, πρώην άσπονδων εχθρών, οι οποίες θεωρούν ότι όσο κρατούν τους άντρες τους απασχολημένους, τόσο θα μένουν μακριά από τον πειρασμό.

rihannakanye f6cb6

Άραγε, την Rihanna να την νοιάζει έστω και λίγο;

Διαβάστε ακόμη:

Κάτι σοβαρό συμβαίνει στη Miley Cyrus! Δεν εξηγείται αλλιώς η εμφάνιση αυτή

Τόσο άνετη! Η star δείχνει με υπερηφάνια τις διάσημες καμπύλες της με ένα μικρό μπικίνι!

Μαντεύετε σε ποια ανήκει; H μεγαλύτερη star της μουσικής σκηνής... αρραβωνιάστηκε!