Υποκλιθείτε στην Kate Middleton τη δεύτερη –την κούκλα

Υποκλιθείτε στην Kate Middleton τη δεύτερη –την κούκλα

Άλλη μια κούκλα της μέλλουσας νύφης του πρίγκιπα William έκανε την εμφάνισή της και, η αλήθεια είναι, πως τρόμαξε πολύ κόσμο.

Θα μπορούσε να είναι μια κούκλα με χαρακτηριστικό στοιχείο της τον εθισμό στο shopping και την, αμφιβόλου ποιότητας, μόδα. Ή μια κούκλα με concept «μόλις έπαθα νευρικό κλονισμό και είμαι έτοιμη να σκοτώσω κάποιον, οποιονδήποτε». Ή απλώς μια κούκλα με αφύσικα μεγάλο κεφάλι και αρκετά τρομακτικά χαρακτηριστικά προσώπου. Όμως δεν είναι τίποτε από όλα αυτά.

Είναι μια κούκλα της Kate Middleton, η δεύτερη που βγήκε πρόσφατα στο εμπόριο, δημιούργημα της εταιρείας Champions Of British Style, η οποία μάλλον πρέπει να αλλάξει το όνομά της γιατί, βλέποντας την κούκλα της μελλοντικής πριγκίπισσας της Αγγλίας, μόνο πρωταθλητές δεν μπορεί να τους χαρακτηρίσει κάποιος στο στιλ και την αισθητική τους.

Η κούκλα αυτή ονομάζεται «Princess Catherine» και, πριν γίνει η επίσημη κυκλοφορία της, η εταιρεία δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών όπου η Catherine επιδίδεται σε ξέφρενο shopping στα μαγαζιά του Λονδίνου. Θα στοιχίζει 34.95 λίρες, ένα μέρος των οποίων θα πηγαίνει στην βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση «Help for Heroes», και στη συσκευασία της θα περιλαμβάνεται μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, όπως τσάντα, στέκα για τα μαλλιά, κοσμήματα, φορέματα κλπ.

Δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι για την εμπορική επιτυχία που θα έχει, μια μήνυση όμως από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα ήταν καλό να την περιμένουν οι υπεύθυνοι αυτής της «ιδιαίτερης» έμπνευσης.