H Natalie Portman χορεύει κλακέτες

H Natalie Portman χορεύει κλακέτες

Πολλά μπορεί να ειπώθηκαν για την ικανότητά της στο μπαλέτο, ένα βίντεο όμως από τα παλιά δείχνει πως, αν μη τι άλλο, η ηθοποιός είχε από μικρή τον ρυθμό μέσα της.

Η μπαλαρίνα που κάλυψε την Natalie Portman σε μερικές σκηνές της ταινίας «Black Swan» όπου η χορογραφία απαιτούσε επαγγελματική εκπαίδευση για να πραγματοποιηθεί, προσπάθησε με πολλές και συνεχείς δηλώσεις να πείσει τον κόσμο πως αδικήθηκε από την παραγωγή της ταινίας και πως η δουλειά της δεν αναγνωρίστηκε όπως θα έπρεπε, ώστε να πάρει όλα τα εύσημα αποκλειστικά η πρωταγωνίστρια. Η συμπρωταγωνίστρια της Portman, Mila Kunis, καθώς και ο σκηνοθέτης Darren Aronofsky αλλά και ο σύντροφος της και χορογράφος της ταινίας, Benjamin Millepied, βγήκαν να υπερασπιστούν την ηθοποιό και την δουλειά της και να λύσουν το θέμα μια και καλή, τίποτα όμως δεν είναι πιο αξιόπιστο από μια εικόνα, ή καλύτερα, από ένα βίντεο που να το αποδεικνύει.

Σήμερα, λοιπόν, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο-απόσπασμα από τα 90s, όπου η Natalie Portman, ούτε καν έφηβη ακόμα, παίρνει μέρος σε μια χορευτική παράσταση μιας καλοκαιρινής κατασκήνωσης χορού, στην οποία χορεύει tap dancing, κοινώς κλακέτες.

Μπορεί να μην είναι ακριβώς μπαλέτο, ο ρυθμός και η τεχνική της ηθοποιού όμως δείχνουν πως είχε διδαχθεί από μικρή ηλικία βασικά μαθήματα χορού, και μάλιστα από μια σχολή που χαίρει μεγάλης εκτίμησης και φήμης στο Hollywood, την Stage Door Manor. Και να μην ξεχνάμε, φυσικά, πως η Portman έκανε μαθήματα μπαλέτου μέχρι και τα 13 της χρόνια. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί (η Portman εμφανίζεται στο 2'30'') και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.