Στενοχωριόμαστε: Η star προσπάθησε να «σπάσει» το ίντερνετ αλλά... έφαγε χυλόπιτα

Στενοχωριόμαστε: Η star προσπάθησε να «σπάσει» το ίντερνετ αλλά... έφαγε χυλόπιτα

Τι τα θες κορίτσι μου; Όταν σταματάς να «πουλάς» όλοι σου γυρίζουν τη πλάτη

Θεωρούμε ότι ο στίχος «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις», ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη star, μιας και τον τελευταίο καιρό βιώνει καθημερινά την ήττα και την απογοήτευση, τα οποία γιγαντώνονται, αν σκεφτεί κανείς, ότι έχει υπάρξει η απόλυτη ιέρεια των tabloids και φυσικά των σκανδάλων.

Η Lindsay Lohan λοιπόν, η οποία έχει διατελέσει ένα από τα μεγαλύτερα... σούργελα του Hollywood, ζει πια μόνιμα στο Λονδίνο, κάτι που την έχει βοηθήσει να απεξαρτηθεί και να κόψει τις πολλές κακές συνήθειες του παρελθόντος. Ωστόσο, μαζί με τις κακές συνήθειες, έφυγε και η δημοσιότητα της 28χρονης star, την οποία μέχρι πρότινος, φαινόταν να έχει «παντρευτεί».

B hrbf7WIAMoSw8 a8f2d

Σε μία απεγνωσμένη λοιπόν προσπάθεια, να τραβήξει και πάλι τη χαμένη προσοχή του κόσμου, το κορίτσι αποφάσισε να ακολουθήσει την πεπατημένη και να ποστάρει μία supersexy selfie στο Instagram γράφοντας από κάτω: «Break the Internet with clothes on. #majorlooks»!

Δυστυχώς για εκείνη, η συγκεκριμένη φωτογραφία, ούτε το ίντερνετ έσπασε, ούτε φυσικά και τίποτα άλλο, γεμίζοντας τη LiLo θλίψη και απογοήτευση, μιας και ανάλογες selfies άλλων διασήμων όπως της Kim ή της Beyonce, προκαλούν κυριολεκτικά χαμό! Να τονίσουμε, ότι αυτό είναι το δεύτερο χαστούκι για την... ευάλωτη star, μιας και η πρώτη χυλόπιτα ήρθε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού όπου και πέρασε σχεδόν απαρατήρητη.

article-webconfitems-1222 25cf9

«Η Lindsay διψάει για δημοσιότητα», λένε άτομα που τη γνωρίζουν καλά, «και θα κάνει τα πάντα για την ξανακερδίσει». Όπως καταλαβαίνετε, η περίοδος νηφαλιότητας της ηθοποιού, μόλις έληξε! Περαστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Ο δημιουργός της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς απεβίωσε σε ηλικία μόλις 59 ετών

Photoshop για να κρύψουν την ανορεξία: Πάχυναν τη star για να μη φανεί το πρόβλημά της

Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για τέλειο σώμα ακόμα και στην εγκυμοσύνη

Aυτή είναι η Esmeralda; Για πρώτη φορά Gosling & Mendes κυκλοφόρησαν με το μωρό τους