Μετά το διασυρμό & τα κλάματα ήρθε η επανασύνδεση; Έκανε το διάσημο ζευγάρι πισωγύρισμα;

Μετά το διασυρμό & τα κλάματα ήρθε η επανασύνδεση; Έκανε το διάσημο ζευγάρι πισωγύρισμα;

Αφού πρώτα ξεφτιλίστηκαν δημοσίως...

Tο κακό με τους περισσότερους stars είναι πως όταν αποφασίζουν να χωρίσουν δεν το κρατάνε για τον... εαυτό τους. Δίνουν ένα σωρό συνεντεύξεις, «πετάνε» υπονοούμενα, «κράζουν» τους συντρόφους τους μέσω Twitter, γράφουν στίχους που τους κατακεραυνώνουν και γενικότερα δεν «κρατάνε» επίπεδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Μα φυσικά η Nicki Minaj και ο Safaree Samuels. Οι δυο τους έζησαν τον απόλυτο έρωτα αλλά δυστυχώς χώρισαν πριν από λίγους μήνες. Η Nicki έβγαλε όλο της τον πόνο και την πικρία στη φόρα, τη στιγμή που ο Safaree έδειξε... παγερή αδιαφορία. Η εκκεντρική τραγουδίστρια μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να διαλαλούσε πως δε θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της καθώς και ότι πλέον ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Meek Mill, όμως τα tweets της άλλα... λένε.

nYh2nuIoYsUkcb5CZzTIfv1TrwM0qd85zk5z2B2jspl610549 001 049a4

Κι όμως! Ο Safaree και η Nicki αντάλλαξαν δημοσίως τρυφερά μηνύματα μέσω Twitter, εν όψει της 11ης επετείου (που θα ζούσαν μαζί). «Θα σε αγαπώ για πάντα» ήταν το μήνυμα της Minaj! Από την άλλη πλευρά, ο ράπερ της απάντησε πως δεν πρόκειται να προσποιηθεί πως δε θυμάται την ημέρα αυτή. Επιπλέον της ευχήθηκε να είναι χαρούμενη και να της έρθουν τα καλύτερα. Και έκλεισε το μήνυμά του με τον καλύτερο τρόπο: «luv u 4ever. no love lost».

Nicki-Minaj-and-Safaree-SPL 1f8ff


Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει. Αυτό που εμείς θα τους πούμε είναι πολλά μπράβο. Σεβασμός πάνω από όλα και ειδικά σε άτομα που έχεις ζήσει μια ολόκληρη ζωή μαζί. Stay tuned, ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς τους δύο!

Διαβάστε ακόμα

Photoshop για να κρύψουν την ανορεξία: Πάχυναν τη star για να μη φανεί το πρόβλημά της

Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για τέλειο σώμα ακόμα και στην εγκυμοσύνη