Τέλος εποχής για την Gisele: Παρατά τις πασαρέλες!

Τέλος εποχής για την Gisele: Παρατά τις πασαρέλες!

Η… βασίλισσα των catwalks, αφήνει το θρόνο της! 

Μετρά σχεδόν 20 χρόνια λαμπερής πορείας στο χώρο του διεθνούς μόντελινγκ, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες είναι ατελείωτα και ο θαυμασμός που έχει δεχθεί για την ομορφιά της, τεράστιος. Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται να μην συγκινούν πλέον την Gisele Bundchen, αφού αποφάσισε να αποχαιρετίσει τις πασαρέλες και τα fashion shows, έπειτα όλα αυτά τα χρόνια που κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, όντας μάλιστα το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο των τελευταίων ετών, και να... κρεμάσει τα ψηλοτάκουνά της.

127454-gisele-bundchen 09cf0


Την τελευταία της εμφάνιση θα πραγματοποιήσει τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αφού θα εμφανιστεί στην εβδομάδα μόδας της πατρίδας της, Sao Paolo, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο, και θα περπατήσει στο catwalk για το οίκο μόδας, Colcci. Εκεί, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε για τελευταία φορά τη μοναδική και επιβλητική παρουσία της στις πασαρέλες, που σίγουρα θα αφήσει μεγάλο και αισθητό κενό.

gisele-wings-rex 1866565a aa4fb


Η 34χρονη Gisele, που είναι εδώ και αρκετό καιρό, μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά με τον Tom Brady, όπως όλα δείχνουν, αυτό που θέλει περισσότερο είναι να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, αφού ούτως ή άλλως το διάσημο ζευγάρι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα που έχουμε δει.

VictoriaSecretFashionShowRunwayLocY-nTi8LHl c466c


Δες στη gallery παραπάνω, μερικές ακόμα από τις στιγμές της στα catwalks.

Διαβάστε ακόμη:

Ο χωρισμός της «πάει» πολύ: Πιο sexy από ποτέ η star, μέσα στο καυτό της σορτσάκι!

To ψέμα του Instagram: Πώς οι διάσημες κυρίες καταφέρνουν να μας ξεγελούν χωρίς photoshop