Kόντρα στις προβλέψεις: Το πιο σέξι ζευγάρι του Hollywood έκλεισε 5 χρόνια μαζί

Γωγώ Φούντα
Kόντρα στις προβλέψεις: Το πιο σέξι ζευγάρι του Hollywood έκλεισε 5 χρόνια μαζί

Και είναι ακόμα φουλ ερωτευμένο

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το Hollywood δεν μας κάνει ποτέ να βαριόμαστε. Την μία οι stars χωρίζουν, την άλλη τα ξαναβρίσκουν, μετά από λίγο κάνουν παιδιά, και πάει λέγοντας. Eίναι όμως και ένα ζευγάρι, μα ένα ζευγάρι βρε παιδιά, που αποτελεί εξαίρεση και παράδειγμα προς μίμηση.

rs 634x1024-150317191838-634.Rosie-Huntington-Whiteley-Jason-Statham.ms.031715 d936a

Αναφερόμαστε στους Rosie Huntington-Whiteley και Jason Statham, οι οποίοι κόντρα στα προγνωστικά, και αυτό το λέμε γιατί πρόκειται για ένα supermodel και έναν star του κινηματογράφου με ορδές θαυμαστριών, έχουν καταφέρει να είναι μαζί 5 ολόκληρα χρόνια, και μάλιστα ερωτευμένοι, όσο λίγα ζευγάρια στη showbiz.

Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, γιόρτασε ανήμερα της St. Patrick's Day 5 χρόνια μαζί, με πολλά σκαμπανεβάσματα βέβαια, και η Rosie ως κορίτσι και άρα πιο ρομαντική, ανέβασε ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram το οποίο έλεγε: «You will forever be my always», δηλώνοντας έτσι τον μεγάλο της έρωτα για τον άντρα της ζωής της.

shdcbh f4212

Το ζευγάρι, είναι μαζί από το 2010, ενώ πριν συνατηθούν η Rosie διατηρούσε δεσμό με τον Olivier Martinez και ο Statham με την Kelly Brook. Και τώρα παραθέτουμε κάποια λόγια του Jason για την καλή του, έτσι για να σας αποτελειώσουμε: «Η μικρή μου Rosie. Eίναι ένα κορίτσι του... αγρού! Αλήθεια σας λέω. Πρέπει να τη δείτε στο σπίτι. Είναι τόσο απλή. Μεγάλωσε σε φάρμα και είναι τόσο προσγειωμένη».

rs 634x1024-150221074409-634.Rosie-Jason-Tom-Ford.jl.022115 7922c

Τώρα να πούμε ότι δε ζηλεύουμε; Ψέμα θα είναι!

Διαβάστε ακόμη:

Είναι αυτό σώμα ετοιμόγεννης γυναίκας; Η διάσημη ηθοποιός που έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει το μυστικό της για άψογο σώμα και επιδερμίδα!

Παντρεύεται το πιο sexy ζευγάρι του Hollywood και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!