Η Jennifer Lawrence «σπάει» τη σιωπή της & βάζει τέλος στο μυστήριο της ερωτικής της ζωής

Η Jennifer Lawrence «σπάει» τη σιωπή της & βάζει τέλος στο μυστήριο της ερωτικής της ζωής

Τελικά με ποιον είναι ζευγάρι;

Το κορίτσι αυτό είναι περιζήτητο! Κακά τα ψέματα, η Jennifer Lawrence έχει γίνει το νέο αγαπημένο παιδί του Hollywood. Οι σκηνοθέτες κάνουν σαν τρελοί για να την... κατακτήσουν και φυσικά τα δολάρια πέφτουν βροχή. Η Jennifer στα 24 (!) της χρόνια έχει καταφέρει να φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα με τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς.


Τα επαγγελματικά της πάνε κατ'ευχήν, τι γίνεται όμως με τα προσωπικά της; Εκεί η Jennifer τα έχει κάνει μαντάρα. Η σχέση της με τον Chris Martin έχει περάσει χιλιάδες κύματα. Είναι, δεν είναι μαζί; Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και κάπου εδώ έσκασαν και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Lawrence να... διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της Bradley Cooper. Λέγεται, λοιπόν, πως οι δυο τους διατηρούν κρυφό δεσμό!

bradley-cooper-495 e4856


Τι απαντά όμως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός;


Η Lawrence και ο Cooper παρευρέθησαν στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας Serena στη Νέα Υόρκη και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. Η διάσημη ηθοποιός έκοψε τη φόρα των δημοσιογράφων τονίζοντας πως οι δυο τους έχουν απλώς χημεία ως... κινηματογραφικό ζευγάρι και πως το σεξ δεν είναι το μυστικό για αυτό το άψογο connection.

1362081801 bradley-cooper-jennifer-lawrence-lg d447d


Φυσικά δε σταμάτησε να εκθειάζει τον Cooper τονίζοντας πως εκείνη τον προέτρεψε να δεχτεί το ρόλο. Κατά τη γνώμη της είναι ο καλύτερος ηθοποιός και απλώς λατρεύει να εργάζεται στο πλευρό του. Τι να πούμε κι εμείς. Ειδύλλιο μας μυρίζει, αλλά... προς το παρόν θα σωπάσουμε. Ο χρόνος θα δείξει!

Διαβάστε ακόμα

Μέσα στο σπίτι των Bradgelina: Η αποκάλυψη που θα ενοχλήσει πολύ κόσμο!

Την προσοχή σας παρακαλώ: Τα οπίσθια αυτά ανήκουν σε... 49χρονη (!) star