Το κακό κορίτσι της μουσικής αρραβωνιάστηκε & το μονόπετρό της είναι... εντυπωσιακό!

Το κακό κορίτσι της μουσικής αρραβωνιάστηκε & το μονόπετρό της είναι... εντυπωσιακό!

Μα καλά πότε χώρισε, πότε βρήκε τον επόμενο, πότε αρραβωνιάστηκε ούτε που το καταλάβαμε!

Ο έρωτας με έρωτα περνάει λένε και μάλλον έχουν απόλυτο δίκιο! Στην περίπτωση τουλάχιστον της star, το σοφό ρητό επιβεβαιώθηκε πλήρως. Πριν από λίγους μήνες χώρισε από την μακροχρόνια σχέση της και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αρραβωνιάστηκε τον... επόμενο! Το κακό κορίτσι της μουσικής έκανε πάλι το θαύμα του.

Ο λόγος για την Nicki Minaj, η οποία μάλλον δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα από το χωρισμό της με τον επί 11 ολόκληρα χρόνια σύντροφό της Safaree Samuels τον περασμένο Δεκέμβριο και λίγους μήνες μετά τολμά και λέει το μεγάλο ναι. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η εκκεντρική star αρραβωνιάστηκε το νέο της σύντροφο εν ονόματι Meek Mill, με τον οποίο διατηρούν δεσμό εδώ και περίπου 4 μήνες (!).

nicki-minaj-meek-mill-engaged fd6ef


Η Nicki δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media το μονόπετρό της, το οποίο κακά τα ψέματα είναι σούπερ... εντυπωσιακό. Τα likes όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή!

nicki-minaj-engagement-ring 616b6

Όσο για την Minaj; Φαίνεται πως το όνειρό της θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Οι δυο τους παρόλο που είναι μαζί πολύ λίγο καιρό ζουν έναν παθιασμένο έρωτα. Άντε με το καλό, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα

Μακάρι να είναι ψέμα: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι της showbiz είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Η τρελή είδηση της ημέρας: Διάσημη ηθοποιός, κατηγορείται ότι... έδερνε τον πρώην της